ANTONIO DORE
- Type
- Persona (Classe)
- Label
- ANTONIO DORE (literal)
- ANTONIO DORE (literal)
- Partecipa a commessa
- Partecipazione a Commessa "Tecnologie sostenibili per la trasformazione, conservazione ed il confezionamento dei prodotti ortofrutticoli" (AG.P05.017) di DOTT. ANTONIO DORE nell'anno 2008 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Tecnologie sostenibili per la trasformazione, conservazione ed il confezionamento dei prodotti ortofrutticoli" (AG.P05.017) di DOTT. ANTONIO DORE nell'anno 2006 (Partecipazione a commessa)
- http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/personale-partecipazioneacommessa/unitaDiPersonaleInterno/MATRICOLA8296-COMMESSA7233-ANNO2008 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Tecnologie sostenibili per la trasformazione, conservazione ed il confezionamento dei prodotti ortofrutticoli" (AG.P05.017) di DOTT. ANTONIO DORE nell'anno 2007 (Partecipazione a commessa)
- Persona in rapporto
- Rapporto con CNR di DOTT. ANTONIO DORE (Rapporto con CNR)
- Autore CNR di
- Reduction of fig fruit (Ficus carica) postharvest decay by curing and acetic acid treatments (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effects of UV-C lightening on decay and postharvest quality of four table grapes cultivars (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Conservabilità di due cultivar di limoni in condizioni di shelf-life confezionati con due film plastici (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Inhibitory activity of 2-deoxy-d-glucose and Candida Saitoana against Penicillium digitatum (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Trattamenti combinati di mezzi fisici per il controllo dei marciumi su frutti di fico (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Coapplicazione bicarbonato di sodio - imazalil nel postraccolta di arance: induzione di resistenza locale, sinergia e generazione di cere cristalline (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- NMR imaging, thermography and SEM observations of citrus fruit following hot water dips: understanding pathogenesis and improving decay control (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Immersion of coscia pear fruit in water at 55°c for 60 sec controls Penicillium expansum decay and delays ripening during short storage. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Influence of curing times on the effectiveness of treatments with acetic acid on the control of P. digitatum on lemons (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Na2CO3 and CaCl2 applied together exert a synergistic activity in controlling Penicillium digitatum (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Heat Conditioning Before Ultraviolet-C Illumination Improves Decay Control and the keeping Quality of Cold Stored Lemon Fruit (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- The effect of hydrocooling on the keeping quality of early ripening pear cultivars. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Heat conditioning before ultraviolet-C illumination improves decay control and the keeping quality of cold stored lemon fruit. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Comparison of four types of GRAS compounds to keep fig fruit (Ficus carica L.) quality during cold storage. (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- NMR-imaging studies on fungicide motion into citrus fruit rind following hot water immersion (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Synergic interactions between 2-deoxy-d-glucose and Candida saitoana enhances citrus green mould control. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Conservabilita del pompelmo Redblush in relazione alla posizione dei frutti nella chioma e alla tecnica di conservazione (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Abiotic Stresses Sequentially Applied Enhance Natural Resistance and Reduce Postharvest Decay (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Ultrasound application for the control of decay on apple at different stage of ripening (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Treatment with UV-C Light Followed by NaHCO3 Application has Synergic Activity Against Citrus Green Mold (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Ultrasound application for the control of decay on apple at different stage of ripening (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- In vitro induction of biofilm in the biocontrol yeast Candida oleophila (isolate 13L) inhibits P. digitatum conidia germination. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Alternative methods to control postharvest decay caused by Penicillium expansum in plums (Prunus domestica L.). (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Postharvest behaviour of two sardinian apple varieties following immersion in heated sodium bicarbonate solution. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- In vitro studies on the effect of some chemicals on the growth and sporification of Penicillium digitatum and P. italicum (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Postharvest behaviour of five sardinian plum varieties as affected by immersion in heated sodium bicarbonate solution. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Abiotic Stresses Sequentially Applied Enhance Natural Resistance and Reduce Postharvest Decay (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Import Risk Analysis of Fruit from Spain to Italy. (Abstract in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1105)
- Host-Pathogen-Biocontrol Agent Interaction as Affected by Sequential Application of Na2CO3 and CaCl2 (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Sodium bicarbonate induces crystalline wax generation, activates host-resistance, and increases imazalil level in rind wounds of oranges, improving the control of green mold during storage. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Natural Resistance against Pre and Postharvest Pathogens in Pears of Sardinian Germoplasm. (Abstract in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effect of Sodium Bicarbonate Heated Solution on Postharvest Behaviour, and Decay of Germplasm Prunes (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Repeated treatments with acetic acid vapor during long storage preserves table grape fruit quality (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Incremento delle proprietà nutraceutiche di uva e arance pigmentate conservate sotto ossigeno superatmosferico. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Combined effect of curing followed by acetic acid vapour treatments improves postharvest control of Penicillium digitatum on mandarins. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Immersion of lemons into imazalil mixtures heated at 50 °c alters the cuticle and promotes permeation of imazalil into rind wounds. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Treatments with acetic acid followed by curing reduce postharvest decay on Citrus fruit. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Host Involvement in the Improved Decay Control Following NaHCO3 Co-Application with Imazalil (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effect of sodium bicarbonate heated solution on postharvest behavior and decay of a white germoplasm prune (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effetto di brevi trattamenti termici in soluzioni di bicarbonato di sodio sulla conservabilità della susina gialla autoctona \"Meloni\" (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Fumigazioni con acido acetico come alternativa per il controllo dei marciumi nel postraccolta (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Valutazione dell'efficacia di trattamenti alternativi combinati nel controllo dei patogeni del postraccolta (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effetto dell'hydrocooling sul mantenimento della qualità di pere precoci (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Sodium carbonate treatment induces scoparone accumulation, structural changes and alkalinization in the albedo of wounded citrus fruits. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Use of High-Intensity Ultrasound to Increase the Efficiency of Imazalil in Postharvest Storage of Citrus Fruits (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Acetic acid treatments to keep postharvest quality of \"Regina\" and \"Taloppo\" table grapes (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Postharvest Physio-pathological Disorders in Table Grapes as affected by UV-C Light (Abstract in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Elicitation of Resistance Against Pathogens in Citrus Fruits by Combined UV Illumination and Heat Treatments (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effetti del curing a 40 o 50 °C per 6, 12 e 24 ore sulla conservazione di frutti di Opuntia ficus-indica (L.) Mill (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Oxydative enzymes and PAL activity in Ficus carica and Citrus fruit following UV-C treatment: Fruit quality and resistance considerations (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Influence of postharvest wound repair on susceptibility of several citrus species to Penicillium digitatum (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Comparison of four types of GRAS compounds to keep fig fruit (Ficus Carica L.) quality during cold storage (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Treatments with gras compounds to keep fig fruit (Ficus carica L.) quality during cold storage. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Influence of postharvest wound repair on susceptibility of several citrus species to Penicillium digitatum. (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effetti sulle caratteristiche qualitative e sui marciumi postraccolta di quattro cultivar di uva da tavola trattati con vapori di acido acetico (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Determinazione di alcuni parametri di qualità su cultivar sarde di mandorlo (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Carbonic acid salts at 25 or 45°C to control loquat decay under shelf life conditions (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Induction of phytoalexins biosynthesis in orange fruit by the biocontrol yeast Rhodotorula glutinis. (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Postharvest decay reduction of fig fruit by hot water sodium carbonate solutions dip (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Oxydative enzymes and PAL activity in Ficus carica and Citrus fruit following UV-C treatment: Fruit quality and resistance considerations (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Combined effect of curing followed by acetic acid vapours treatments improved postharvest control of Penicillium digitatum (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Sequential application of NaHCO3, CaCl2 and Candida oleophila (isolate 13L) affects significantly Penicillum expansum growth and the infection degree in apples (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- In vitro studies on the effect of some chemicals on the growth and sporification of Penicillium expansum and Botrytis cinerea (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Reduction of fig fruit (Ficus carica) postharvest decay by curing and acetic acid treatments. (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Coautore
- Mario Carlo Agabbio (Persona)
- Gianfranca Ladu (Unità di personale esterno)
- SALVATORE MARCEDDU (Unità di personale interno)
- GIUSEPPE ROSAS (Unità di personale interno)
- ANTONIO ALDO PETRETTO (Unità di personale interno)
- GIOVANNI ARRAS (Unità di personale interno)
- DOMENICO MURA (Persona)
- GUY D'HALLEWIN (Unità di personale interno)
- SALVATORE SPEZZIGA D'AQUINO (Persona)
- MARIA GIOVANNA MOLINU (Unità di personale interno)
- TULLIO ANTONIO PIO VENDITTI (Unità di personale interno)
- Giovanna Pani (Unità di personale esterno)
- NICOLA CULEDDU (Persona)
- AMEDEO PALMA (Unità di personale interno)
- Nome
- ANTONIO (literal)
- Cognome
- DORE (literal)
- Afferisce a
- Ha pubblicazioni con
- ANTONIO ALDO PETRETTO (Unità di personale interno)
- GIOVANNI ARRAS (Unità di personale interno)
- GIUSEPPE ROSAS (Unità di personale interno)
- AMEDEO PALMA (Unità di personale interno)
- DOMENICO MURA (Persona)
- GUY D'HALLEWIN (Unità di personale interno)
- Mario Carlo Agabbio (Persona)
- MARIA GIOVANNA MOLINU (Unità di personale interno)
- TULLIO ANTONIO PIO VENDITTI (Unità di personale interno)
- SALVATORE SPEZZIGA D'AQUINO (Persona)
Incoming links:
- Autore CNR
- Postharvest behaviour of five sardinian plum varieties as affected by immersion in heated sodium bicarbonate solution. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Postharvest behaviour of two sardinian apple varieties following immersion in heated sodium bicarbonate solution. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- In vitro studies on the effect of some chemicals on the growth and sporification of Penicillium digitatum and P. italicum (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- NMR imaging, thermography and SEM observations of citrus fruit following hot water dips: understanding pathogenesis and improving decay control (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Influence of curing times on the effectiveness of treatments with acetic acid on the control of P. digitatum on lemons (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Inhibitory activity of 2-deoxy-d-glucose and Candida Saitoana against Penicillium digitatum (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Reduction of fig fruit (Ficus carica) postharvest decay by curing and acetic acid treatments. (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Comparison of four types of GRAS compounds to keep fig fruit (Ficus carica L.) quality during cold storage. (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effetti del curing a 40 o 50 °C per 6, 12 e 24 ore sulla conservazione di frutti di Opuntia ficus-indica (L.) Mill (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Synergic interactions between 2-deoxy-d-glucose and Candida saitoana enhances citrus green mould control. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- In vitro induction of biofilm in the biocontrol yeast Candida oleophila (isolate 13L) inhibits P. digitatum conidia germination. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Ultrasound application for the control of decay on apple at different stage of ripening (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Conservabilità di due cultivar di limoni in condizioni di shelf-life confezionati con due film plastici (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Heat Conditioning Before Ultraviolet-C Illumination Improves Decay Control and the keeping Quality of Cold Stored Lemon Fruit (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Heat conditioning before ultraviolet-C illumination improves decay control and the keeping quality of cold stored lemon fruit. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- NMR-imaging studies on fungicide motion into citrus fruit rind following hot water immersion (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- The effect of hydrocooling on the keeping quality of early ripening pear cultivars. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Immersion of lemons into imazalil mixtures heated at 50 °c alters the cuticle and promotes permeation of imazalil into rind wounds. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Abiotic Stresses Sequentially Applied Enhance Natural Resistance and Reduce Postharvest Decay (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Host-Pathogen-Biocontrol Agent Interaction as Affected by Sequential Application of Na2CO3 and CaCl2 (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Sodium bicarbonate induces crystalline wax generation, activates host-resistance, and increases imazalil level in rind wounds of oranges, improving the control of green mold during storage. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Sodium carbonate treatment induces scoparone accumulation, structural changes and alkalinization in the albedo of wounded citrus fruits. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Combined effect of curing followed by acetic acid vapour treatments improves postharvest control of Penicillium digitatum on mandarins. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Treatments with acetic acid followed by curing reduce postharvest decay on Citrus fruit. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Host Involvement in the Improved Decay Control Following NaHCO3 Co-Application with Imazalil (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Immersion of coscia pear fruit in water at 55°c for 60 sec controls Penicillium expansum decay and delays ripening during short storage. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- In vitro studies on the effect of some chemicals on the growth and sporification of Penicillium expansum and Botrytis cinerea (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Sequential application of NaHCO3, CaCl2 and Candida oleophila (isolate 13L) affects significantly Penicillum expansum growth and the infection degree in apples (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Induction of phytoalexins biosynthesis in orange fruit by the biocontrol yeast Rhodotorula glutinis. (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Influence of postharvest wound repair on susceptibility of several citrus species to Penicillium digitatum. (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Determinazione di alcuni parametri di qualità su cultivar sarde di mandorlo (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Influence of postharvest wound repair on susceptibility of several citrus species to Penicillium digitatum (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Comparison of four types of GRAS compounds to keep fig fruit (Ficus Carica L.) quality during cold storage (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Treatment with UV-C Light Followed by NaHCO3 Application has Synergic Activity Against Citrus Green Mold (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Abiotic Stresses Sequentially Applied Enhance Natural Resistance and Reduce Postharvest Decay (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Repeated treatments with acetic acid vapor during long storage preserves table grape fruit quality (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Incremento delle proprietà nutraceutiche di uva e arance pigmentate conservate sotto ossigeno superatmosferico. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Conservabilita del pompelmo Redblush in relazione alla posizione dei frutti nella chioma e alla tecnica di conservazione (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Na2CO3 and CaCl2 applied together exert a synergistic activity in controlling Penicillium digitatum (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Reduction of fig fruit (Ficus carica) postharvest decay by curing and acetic acid treatments (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effects of UV-C lightening on decay and postharvest quality of four table grapes cultivars (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Trattamenti combinati di mezzi fisici per il controllo dei marciumi su frutti di fico (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effect of sodium bicarbonate heated solution on postharvest behavior and decay of a white germoplasm prune (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Valutazione dell'efficacia di trattamenti alternativi combinati nel controllo dei patogeni del postraccolta (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effetto dell'hydrocooling sul mantenimento della qualità di pere precoci (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Fumigazioni con acido acetico come alternativa per il controllo dei marciumi nel postraccolta (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Oxydative enzymes and PAL activity in Ficus carica and Citrus fruit following UV-C treatment: Fruit quality and resistance considerations (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Combined effect of curing followed by acetic acid vapours treatments improved postharvest control of Penicillium digitatum (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Effetti sulle caratteristiche qualitative e sui marciumi postraccolta di quattro cultivar di uva da tavola trattati con vapori di acido acetico (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Coapplicazione bicarbonato di sodio - imazalil nel postraccolta di arance: induzione di resistenza locale, sinergia e generazione di cere cristalline (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Oxydative enzymes and PAL activity in Ficus carica and Citrus fruit following UV-C treatment: Fruit quality and resistance considerations (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Elicitation of Resistance Against Pathogens in Citrus Fruits by Combined UV Illumination and Heat Treatments (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Treatments with gras compounds to keep fig fruit (Ficus carica L.) quality during cold storage. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Carbonic acid salts at 25 or 45°C to control loquat decay under shelf life conditions (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Postharvest decay reduction of fig fruit by hot water sodium carbonate solutions dip (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Acetic acid treatments to keep postharvest quality of \"Regina\" and \"Taloppo\" table grapes (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Natural Resistance against Pre and Postharvest Pathogens in Pears of Sardinian Germoplasm. (Abstract in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Use of High-Intensity Ultrasound to Increase the Efficiency of Imazalil in Postharvest Storage of Citrus Fruits (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Ultrasound application for the control of decay on apple at different stage of ripening (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Alternative methods to control postharvest decay caused by Penicillium expansum in plums (Prunus domestica L.). (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Import Risk Analysis of Fruit from Spain to Italy. (Abstract in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1105)
- Postharvest Physio-pathological Disorders in Table Grapes as affected by UV-C Light (Abstract in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effect of Sodium Bicarbonate Heated Solution on Postharvest Behaviour, and Decay of Germplasm Prunes (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Effetto di brevi trattamenti termici in soluzioni di bicarbonato di sodio sulla conservabilità della susina gialla autoctona \"Meloni\" (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Coautore
- MARIA GIOVANNA MOLINU (Unità di personale interno)
- TULLIO ANTONIO PIO VENDITTI (Unità di personale interno)
- SALVATORE SPEZZIGA D'AQUINO (Persona)
- NICOLA CULEDDU (Persona)
- GUY D'HALLEWIN (Unità di personale interno)
- SALVATORE MARCEDDU (Unità di personale interno)
- AMEDEO PALMA (Unità di personale interno)
- ANTONIO ALDO PETRETTO (Unità di personale interno)
- GIOVANNI ARRAS (Unità di personale interno)
- GIUSEPPE ROSAS (Unità di personale interno)
- DOMENICO MURA (Persona)
- Mario Carlo Agabbio (Persona)
- Giovanna Pani (Unità di personale esterno)
- Gianfranca Ladu (Unità di personale esterno)
- Ha pubblicazioni con
- MARIA GIOVANNA MOLINU (Unità di personale interno)
- TULLIO ANTONIO PIO VENDITTI (Unità di personale interno)
- SALVATORE SPEZZIGA D'AQUINO (Persona)
- GUY D'HALLEWIN (Unità di personale interno)
- AMEDEO PALMA (Unità di personale interno)
- ANTONIO ALDO PETRETTO (Unità di personale interno)
- GIOVANNI ARRAS (Unità di personale interno)
- GIUSEPPE ROSAS (Unità di personale interno)
- DOMENICO MURA (Persona)
- Mario Carlo Agabbio (Persona)
- Partecipazione di
- http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/personale-partecipazioneacommessa/unitaDiPersonaleInterno/MATRICOLA8296-COMMESSA7233-ANNO2008 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Tecnologie sostenibili per la trasformazione, conservazione ed il confezionamento dei prodotti ortofrutticoli" (AG.P05.017) di DOTT. ANTONIO DORE nell'anno 2006 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Tecnologie sostenibili per la trasformazione, conservazione ed il confezionamento dei prodotti ortofrutticoli" (AG.P05.017) di DOTT. ANTONIO DORE nell'anno 2007 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Tecnologie sostenibili per la trasformazione, conservazione ed il confezionamento dei prodotti ortofrutticoli" (AG.P05.017) di DOTT. ANTONIO DORE nell'anno 2008 (Partecipazione a commessa)
- Ha afferente
- Rapporto con persona
- Rapporto con CNR di DOTT. ANTONIO DORE (Rapporto con CNR)