ELISABETTA DE ANGELIS
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- Persona (Classe)
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- ELISABETTA DE ANGELIS (literal)
- ELISABETTA DE ANGELIS (literal)
- Partecipa a commessa
- Partecipazione a Commessa "Metodi innovativi per la caratterizzazione degli alimenti e il controllo di micotossine, funghi tossigeni ed allergeni" (AG.P05.008) di ELISABETTA DE ANGELIS nell'anno 2010 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Metodi innovativi per la caratterizzazione degli alimenti e il controllo di micotossine, funghi tossigeni ed allergeni" (AG.P05.008) di ELISABETTA DE ANGELIS nell'anno 2014 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Metodi innovativi per la caratterizzazione degli alimenti e il controllo di micotossine, funghi tossigeni ed allergeni" (AG.P05.008) di ELISABETTA DE ANGELIS nell'anno 2012 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Metodi innovativi per la caratterizzazione degli alimenti e il controllo di micotossine, funghi tossigeni ed allergeni" (AG.P05.008) di ELISABETTA DE ANGELIS nell'anno 2011 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Metodi innovativi per la caratterizzazione degli alimenti e il controllo di micotossine, funghi tossigeni ed allergeni" (AG.P05.008) di ELISABETTA DE ANGELIS nell'anno 2013 (Partecipazione a commessa)
- Persona in rapporto
- Employment relationship with CNR of ELISABETTA DE ANGELIS (Rapporto con CNR)
- Autore CNR di
- Multi-allergen quantification of fining related egg and milk proteins in white wines by high-resolution mass spectrometry (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Development of a method using liquid chromatography and High Resolution-Orbitrap-Mass Spectrometry for the simultaneous determination of Deoxynivalenol, T-2 and HT-2 toxins in bread (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Bioaccessibility of T2 and HT2 toxins in mycotoxins contaminated bread models submitted to in vitro human digestion (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Bread-making effect on T-2 and HT-2 distribution in a bread model food and assessment of their bioaccessibility through an in vitro digestion model. (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Fate of deoxynivalenol, T-2 and HT-2 and their modified forms during bread-making by HPLC-Orbitrap MS based method. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effetto della panificazione sui livelli di deossinivalenolo, tossine T-2 e HT-2 e delle rispettive forme coniugate (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Next generation MS based methods applied to multi-allergen screening in foods (Abstract/Comunicazione in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1305)
- Fate of mycotoxins in cereal based products and assessment of their bioaccessibility through an in vitro digestion model (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- In vitro adsorption study to assess the multi-toxin binding efficacy of materials to be used in animal feed as mycotoxin binders (Rapporti progetti di ricerca) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1714)
- Simultaneous determination of milk and egg allergens in wine by using isotopically labeled peptides and high resolution mass spectrometry. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Assessment of toxic potential of mycotoxin contaminated bread during in vitro human digestion on human B lymphoid cell line. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Fate of deoxynivalenol, T-2 and HT-2 toxins and their glucoside conjugates from flour to bread: an investigation by HPLC high-resolution MS (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Investigation on the stability of DON and DON-3 glucoside during gastro-duodenal in vitro digestion of a naturally contaminated bread model food (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Determination of deoxynivalenol, T-2 and HT-2 toxins in a bread model food by liquid chromatography - high resolution - Orbitrap - Mass Spectrometry equipped with a high-energy collision dissociation cell. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Multi-allergen detection in food by micro high-performance liquid chromatography coupled to a dual cell linear ion trap mass spectrometry (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- ORBITRAP(TM) MONOSTAGE MS VERSUS HYBRID LINEAR ION TRAP MS: APPLICATION TO MULTI-ALLERGEN SCREENING IN WINE (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effect of bread-making on the final levels of deoxynivalenol, T-2 and HT-2 and their glucoside derivatives using a standardized bread food model (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Green algae extracted polysaccharide-modified montmorillonite composite for mycotoxin adsorption. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Investigation on Deoxynivalenol, T-2 and HT-2 bioaccessibility in contaminated bread samples by using an in vitro digestion model. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Coautore
- LINDA MONACI (Persona)
- ANGELO VISCONTI (Unità di personale interno)
- FIORENZA MINERVINI (Unità di personale interno)
- ROSA PILOLLI (Unità di personale esterno)
- ROSA PILOLLI (Unità di personale interno)
- FRANCESCO GRIECO (Unità di personale interno)
- MICHELANGELO PASCALE (Persona)
- Antonella Garbetta (Unità di personale esterno)
- GIUSEPPINA AVANTAGGIATO (Persona)
- Nome
- ELISABETTA (literal)
- Cognome
- DE ANGELIS (literal)
- Afferisce a
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- ANGELO VISCONTI (Unità di personale interno)
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- FRANCESCO GRIECO (Unità di personale interno)
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- Antonella Garbetta (Unità di personale esterno)
- LINDA MONACI (Persona)
- ROSA PILOLLI (Unità di personale interno)
- Ha afferente
- Partecipazione di
- Partecipazione a Commessa "Metodi innovativi per la caratterizzazione degli alimenti e il controllo di micotossine, funghi tossigeni ed allergeni" (AG.P05.008) di ELISABETTA DE ANGELIS nell'anno 2012 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Metodi innovativi per la caratterizzazione degli alimenti e il controllo di micotossine, funghi tossigeni ed allergeni" (AG.P05.008) di ELISABETTA DE ANGELIS nell'anno 2011 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Metodi innovativi per la caratterizzazione degli alimenti e il controllo di micotossine, funghi tossigeni ed allergeni" (AG.P05.008) di ELISABETTA DE ANGELIS nell'anno 2013 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Metodi innovativi per la caratterizzazione degli alimenti e il controllo di micotossine, funghi tossigeni ed allergeni" (AG.P05.008) di ELISABETTA DE ANGELIS nell'anno 2010 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Metodi innovativi per la caratterizzazione degli alimenti e il controllo di micotossine, funghi tossigeni ed allergeni" (AG.P05.008) di ELISABETTA DE ANGELIS nell'anno 2014 (Partecipazione a commessa)
- Rapporto con persona
- Employment relationship with CNR of ELISABETTA DE ANGELIS (Rapporto con CNR)
- Autore CNR
- Determination of deoxynivalenol, T-2 and HT-2 toxins in a bread model food by liquid chromatography - high resolution - Orbitrap - Mass Spectrometry equipped with a high-energy collision dissociation cell. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Fate of deoxynivalenol, T-2 and HT-2 and their modified forms during bread-making by HPLC-Orbitrap MS based method. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Development of a method using liquid chromatography and High Resolution-Orbitrap-Mass Spectrometry for the simultaneous determination of Deoxynivalenol, T-2 and HT-2 toxins in bread (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- In vitro adsorption study to assess the multi-toxin binding efficacy of materials to be used in animal feed as mycotoxin binders (Rapporti progetti di ricerca) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1714)
- Fate of deoxynivalenol, T-2 and HT-2 toxins and their glucoside conjugates from flour to bread: an investigation by HPLC high-resolution MS (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Green algae extracted polysaccharide-modified montmorillonite composite for mycotoxin adsorption. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Fate of mycotoxins in cereal based products and assessment of their bioaccessibility through an in vitro digestion model (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Effect of bread-making on the final levels of deoxynivalenol, T-2 and HT-2 and their glucoside derivatives using a standardized bread food model (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Simultaneous determination of milk and egg allergens in wine by using isotopically labeled peptides and high resolution mass spectrometry. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Multi-allergen quantification of fining related egg and milk proteins in white wines by high-resolution mass spectrometry (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effetto della panificazione sui livelli di deossinivalenolo, tossine T-2 e HT-2 e delle rispettive forme coniugate (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Investigation on Deoxynivalenol, T-2 and HT-2 bioaccessibility in contaminated bread samples by using an in vitro digestion model. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Bread-making effect on T-2 and HT-2 distribution in a bread model food and assessment of their bioaccessibility through an in vitro digestion model. (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- ORBITRAP(TM) MONOSTAGE MS VERSUS HYBRID LINEAR ION TRAP MS: APPLICATION TO MULTI-ALLERGEN SCREENING IN WINE (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Investigation on the stability of DON and DON-3 glucoside during gastro-duodenal in vitro digestion of a naturally contaminated bread model food (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Assessment of toxic potential of mycotoxin contaminated bread during in vitro human digestion on human B lymphoid cell line. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Next generation MS based methods applied to multi-allergen screening in foods (Abstract/Comunicazione in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1305)
- Bioaccessibility of T2 and HT2 toxins in mycotoxins contaminated bread models submitted to in vitro human digestion (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Multi-allergen detection in food by micro high-performance liquid chromatography coupled to a dual cell linear ion trap mass spectrometry (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)