http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/unitaDiPersonaleInterno/MATRICOLA6908
LAURA CAVALLARIN
- Type
- Label
- LAURA CAVALLARIN (literal)
- LAURA CAVALLARIN (literal)
- Subject
- Gestore di
- Partecipa a commessa
- Persona in rapporto
- Autore CNR di
- Effect of prolonged refrigeration on the protein quality of breast milk (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Prolonged refrigerated storage of human milk: effects on nutritive and non-nutritive characteristics. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Effects of feeding a low dose OTA contaminated diet on OTA tissues residues in broiler chicken. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Transfer of aflatoxin M1 from milk to ripened cheese in three Italian traditional production methods (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Hidden allergen labelling and food metrology: a possibility to solve the problem. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Indicazioni operative per la produzione e commercializzazione del latte crudo d'asina (Rapporti di commissioni) (Prodotto della ricerca)
- Pastorizzatore in continuo di piccoli volumi di alimenti liquidi (Brevetto) (Prodotto della ricerca)
- Tech4wine.Integrated technology platform to support the quality and safety of typical Piedmont wines. (Altre pubblicazioni) (Prodotto della ricerca)
- Effect of the addition of a cysteine-endopeptidase inhibitor on proteolysis in alfalfa silage. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- A survey of ochratoxin A contamination in feeds and sera from organic and standard swine farms in northwest Italy. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effect of two pasteurization methods on the protein content of human milk. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Aflatoxin accumulation in whole crop maize silage as a result of aerobic exposure. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- A survey of ochratoxin A contamination in feed and sera from organic and standard swine farms in the northern Italy. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Storage of breast milk in refrigerator: effects of storage time on the biological and microbiological quality of milk. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Effect of the stage of growth, wilting and inoculation in field pea (Pisum sativum L.) silages. III. Changes in the herbage and silage protein profiles. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effects of feeding a diet contaminated with 100 ¼g ota kg-1 on broiler chicken. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Contaminazione da micotossine negli insilati di mais (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- L'insilato di pisello proteico (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Clostridia spore formation during aerobic deterioration of maize and sorghum silages as influenced by Lactobacillus buchneri and Lactobacillus plantarum inoculants. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Donated breast milk bank: the effect of pasteurization on protein quality (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Ruolo dei tannini nella protezione dalla proteolisi nei foraggi insilati (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Transfer of aflatoxin M1 from milk to cheese in two italian traditional cheese production methods. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- 5ICCN_034: Effect of prolonged refrigeration on the biochemical and microbiological characteristic of human milk (Abstract/Poster in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1107)
- An integrated study of virus infection in Vitis vinifera cv. Nebbiolo (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Survey on donkey dairy farms characteristics and milk quality in Northwestern Italy. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Integrated technology platform supporting the quality and safety of typical wines of Piedmont (Tech4wine). (Prodotti multimediali) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1723)
- La qualità del silomais migliora con teli barriera allossigeno. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effetti della conservazione prolungata in frigorifero sul profilo lipidico, sull'attività lipasica e sullo stato ossidativo del latte umano (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Effetti della conservazione prolungata in frigorifero sul profilo proteico e sulla sicurezza microbiologica del latte umano (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Donkey Milk - Produzione di un alimento integrativo a base di latte d'asina per neonati/lattanti problematici (Rapporti finali progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Zearalenone contamination in farm maize silage. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Influenza del deterioramento aerobico degli insilati di mais sulla qualità del latte destinato alla caseificazione di Grana padano (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Nuove coperture per evitare perdite nel silomais. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effect of prolonged refrigeration on the protein and microbial profile of human milk (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Determinazione della sostanza secca nei foraggi (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Relazione finale Progetto IARO - Polo di Innovazione Agroalimentare Regione Piemonte. (Rapporti finali progetti di ricerca) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1718)
- Le aflatossine nella filiera latte, un problema sempre in agguato: punti critici e indicazioni per il contenimento del rischio. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Proteine per la razione con linsilato di pisello. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Linsilamento delle leguminose da granella. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Composizione chimica e proprietà del latte d'asina (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- FortiLat - Sviluppo di un fortificatore complesso derivato dal latte d'asina per l'alimentazione dei neonati pretermine (Rapporti finali progetti di ricerca) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1718)
- Effect of the stage of growth, wilting and inoculation in field pea (Pisum sativum L.) silages. II. Nitrogen fractions and amino acid compositions of herbage and silage (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Quality and safety of human milk as stored in refrigerator for 4 days. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- A multidisciplinary study on the effects of phloem - limited viruses on the agronomical perfomance and berry quality of Vitis vinifera cv Nebbiolo (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Feeding a diet contaminated with ochratoxin A for chickens at the maximum level recommended by the EU for poultry feeds (0.1mg/kg). 1. 2. Effects on meat quality, oxidative stress, residues and histological traits (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Nuovi cibi tra ricerca, sostenibilità e innovazione - Research, Sustainability and Innovation in New Foods (Mostre ed esposizioni) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1728)
- Feeding a diet contaminated with ochratoxin A for chickens at the maximum level recommended by the EU for poultry feeds (0.1mg/kg). 1. Effects on growth and slaughter performance, haematological and serum traits (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effect of the stage of growth, wilting and inoculation in field pea (Pisum sativum L.) silages. I. Herbage composition and silage fermentation (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Survey of Ochratoxin a contamination in feed and sera of chicken broilers and laying hens in the piemontese area (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- A survey on the milk chemical and microbiological quality in dairy donkey farms located in NorthWestern Italy (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- A new oxygen barrier film reduces aerobic deterioration in farm-scale silages. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Forage and grain legume silages as a valuable source of proteins for dairy cows. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effect of chestnut tannin on fermentation quality, proteolysis and protein ruminal degradability of alfalfa silage. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Ensiling forage garland (Chrysanthemum coronarium L.) at two stages of maturity and at different wilting levels (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Influence of wilting and conditioning treatment on sainfoin silage fermentation. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Dal latte al formaggio aflatossine sotto controllo. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Biological and nutritional aspects of human milk in feeding of preterm infants (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effect of prolonged refrigeration on the lipid profile, lipase activity and oxidation status of human milk. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Proteomic analysis of the effect of GLRAV-1 and GVA infection on Nebbiolo berries at maturity. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effetto di diete contenenti ocratossina A integrate con licopene sulle performance zootecniche di polli broiler. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Composizione alimentare (Brevetto) (Prodotto della ricerca)
- An integrated study on the effects of GLRaV-1, GVA and RSPaV on the field performance and berry quality of Vitis vinifera cv. Nebbiolo. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Effect of inoculation and addition of chestnut tannin on the protein quality of lucerne silages (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Milk hidden allergen quantification in bakery products by LC-MS/MS validated method. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Trasferimento dellaflatossina M1 dal latte al formaggio in tre caseificazioni tipiche. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effects of wilting and mechanical conditioning on proteolysis in sanfoin (Onobrychis viciifolia Scop) wilted erbage and silage. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Coautore
- Responsabile di
- Nome
- Cognome
- Afferisce a
- Ha pubblicazioni con
Incoming links:
- Autore CNR
- Determinazione della sostanza secca nei foraggi (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Le aflatossine nella filiera latte, un problema sempre in agguato: punti critici e indicazioni per il contenimento del rischio. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Linsilamento delle leguminose da granella. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Proteine per la razione con linsilato di pisello. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Dal latte al formaggio aflatossine sotto controllo. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effect of the addition of a cysteine-endopeptidase inhibitor on proteolysis in alfalfa silage. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Contaminazione da micotossine negli insilati di mais (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- L'insilato di pisello proteico (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Nuove coperture per evitare perdite nel silomais. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Influenza del deterioramento aerobico degli insilati di mais sulla qualità del latte destinato alla caseificazione di Grana padano (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effect of the stage of growth, wilting and inoculation in field pea (Pisum sativum L.) silages. I. Herbage composition and silage fermentation (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effect of chestnut tannin on fermentation quality, proteolysis and protein ruminal degradability of alfalfa silage. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- A new oxygen barrier film reduces aerobic deterioration in farm-scale silages. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Forage and grain legume silages as a valuable source of proteins for dairy cows. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effect of the stage of growth, wilting and inoculation in field pea (Pisum sativum L.) silages. III. Changes in the herbage and silage protein profiles. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Clostridia spore formation during aerobic deterioration of maize and sorghum silages as influenced by Lactobacillus buchneri and Lactobacillus plantarum inoculants. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effect of two pasteurization methods on the protein content of human milk. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- A survey of ochratoxin A contamination in feeds and sera from organic and standard swine farms in northwest Italy. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Aflatoxin accumulation in whole crop maize silage as a result of aerobic exposure. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- A multidisciplinary study on the effects of phloem - limited viruses on the agronomical perfomance and berry quality of Vitis vinifera cv Nebbiolo (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effect of the stage of growth, wilting and inoculation in field pea (Pisum sativum L.) silages. II. Nitrogen fractions and amino acid compositions of herbage and silage (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Zearalenone contamination in farm maize silage. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effects of wilting and mechanical conditioning on proteolysis in sanfoin (Onobrychis viciifolia Scop) wilted erbage and silage. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- La qualità del silomais migliora con teli barriera allossigeno. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Influence of wilting and conditioning treatment on sainfoin silage fermentation. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Donated breast milk bank: the effect of pasteurization on protein quality (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Transfer of aflatoxin M1 from milk to cheese in two italian traditional cheese production methods. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- An integrated study of virus infection in Vitis vinifera cv. Nebbiolo (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Storage of breast milk in refrigerator: effects of storage time on the biological and microbiological quality of milk. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Effects of feeding a diet contaminated with 100 ¼g ota kg-1 on broiler chicken. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Trasferimento dellaflatossina M1 dal latte al formaggio in tre caseificazioni tipiche. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effetto di diete contenenti ocratossina A integrate con licopene sulle performance zootecniche di polli broiler. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Proteomic analysis of the effect of GLRAV-1 and GVA infection on Nebbiolo berries at maturity. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- An integrated study on the effects of GLRaV-1, GVA and RSPaV on the field performance and berry quality of Vitis vinifera cv. Nebbiolo. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- A survey of ochratoxin A contamination in feed and sera from organic and standard swine farms in the northern Italy. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Effects of feeding a low dose OTA contaminated diet on OTA tissues residues in broiler chicken. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Quality and safety of human milk as stored in refrigerator for 4 days. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Ruolo dei tannini nella protezione dalla proteolisi nei foraggi insilati (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Integrated technology platform supporting the quality and safety of typical wines of Piedmont (Tech4wine). (Prodotti multimediali) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1723)
- Tech4wine.Integrated technology platform to support the quality and safety of typical Piedmont wines. (Altre pubblicazioni) (Prodotto della ricerca)
- Ensiling forage garland (Chrysanthemum coronarium L.) at two stages of maturity and at different wilting levels (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effect of prolonged refrigeration on the lipid profile, lipase activity and oxidation status of human milk. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Biological and nutritional aspects of human milk in feeding of preterm infants (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Relazione finale Progetto IARO - Polo di Innovazione Agroalimentare Regione Piemonte. (Rapporti finali progetti di ricerca) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1718)
- Prolonged refrigerated storage of human milk: effects on nutritive and non-nutritive characteristics. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Effect of prolonged refrigeration on the protein quality of breast milk (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Effetti della conservazione prolungata in frigorifero sul profilo proteico e sulla sicurezza microbiologica del latte umano (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Effetti della conservazione prolungata in frigorifero sul profilo lipidico, sull'attività lipasica e sullo stato ossidativo del latte umano (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Effect of prolonged refrigeration on the protein and microbial profile of human milk (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Composizione alimentare (Brevetto) (Prodotto della ricerca)
- Feeding a diet contaminated with ochratoxin A for chickens at the maximum level recommended by the EU for poultry feeds (0.1mg/kg). 1. Effects on growth and slaughter performance, haematological and serum traits (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Feeding a diet contaminated with ochratoxin A for chickens at the maximum level recommended by the EU for poultry feeds (0.1mg/kg). 1. 2. Effects on meat quality, oxidative stress, residues and histological traits (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effect of inoculation and addition of chestnut tannin on the protein quality of lucerne silages (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- A survey on the milk chemical and microbiological quality in dairy donkey farms located in NorthWestern Italy (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Milk hidden allergen quantification in bakery products by LC-MS/MS validated method. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Pastorizzatore in continuo di piccoli volumi di alimenti liquidi (Brevetto) (Prodotto della ricerca)
- Survey on donkey dairy farms characteristics and milk quality in Northwestern Italy. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- FortiLat - Sviluppo di un fortificatore complesso derivato dal latte d'asina per l'alimentazione dei neonati pretermine (Rapporti finali progetti di ricerca) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1718)
- Composizione chimica e proprietà del latte d'asina (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Transfer of aflatoxin M1 from milk to ripened cheese in three Italian traditional production methods (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Survey of Ochratoxin a contamination in feed and sera of chicken broilers and laying hens in the piemontese area (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Hidden allergen labelling and food metrology: a possibility to solve the problem. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Indicazioni operative per la produzione e commercializzazione del latte crudo d'asina (Rapporti di commissioni) (Prodotto della ricerca)
- 5ICCN_034: Effect of prolonged refrigeration on the biochemical and microbiological characteristic of human milk (Abstract/Poster in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1107)
- Donkey Milk - Produzione di un alimento integrativo a base di latte d'asina per neonati/lattanti problematici (Rapporti finali progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Nuovi cibi tra ricerca, sostenibilità e innovazione - Research, Sustainability and Innovation in New Foods (Mostre ed esposizioni) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1728)
- Responsabile
- Coautore
- Partecipazione di
- Ha afferente
- Ha pubblicazioni con
- Gestore
- Rapporto con persona
- Http://www.w3.org/2004/02/skos/core#isSubjectOf