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- Proteomica: principi e applicazioni (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Application of Proteominer on Human Milk and Colostrum. (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Efficacia del latte dasina nella terapia dellallergia al latte vaccino. (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- THE PROTEOME OF HUMAN MILK FAT GLOBULE MEMBRANE (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Food Allergens Characterization and GM Food Evaluation by Proteomics (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- 5ICCN_034: Effect of prolonged refrigeration on the biochemical and microbiological characteristic of human milk (Abstract/Poster in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1107)
- Storage of breast milk in refrigerator: effects of storage time on the biological and microbiological quality of milk. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Mais trasformato con il gene della ribosome-incativating protein b-32: studio dellespressione proteica e valutazione della capacità di difesa contro attacchi fungini (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Multiplexed proteomics nello studio comparato delle proteine del latte d'asina e del latte bovino (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Olive oil adulterated with hazelnut oils: simulation to identify possible risks to allergic consumers. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effect of two pasteurization methods on the protein content of human milk. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Authentication of food allergen quality by physico-chemical and immunological methods. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- An integrated study of virus infection in Vitis vinifera cv. Nebbiolo (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Analysis of protein expression and the production of aroma compounds during strawberry ripening (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- IgE-Mediated food allergy diagnosis: Current status and new perspectives (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Identification of latex udp glucose pyrophosphorylase (hev b udpgp) as a novel cause of latex fruit allergy syndrome. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Maize food allergy: lipid-transfer proteins, endochitinases, and alpha-zein precursor are relevant maize allergens in double-blind placebo-controlled maize-challenge-positive patients. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Media containing aromatic compounds induce peculiar proteins in Acinetobacter radioresistens as revealed by Proteome analysis (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Identification of grape and wine allergens as an Endochitinase 4, a lipid-transfer protein, and a Thaumatin. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Proteomics of human milk. (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (Prodotto della ricerca)
- Germin-like protein Cit s 1 and profilin Cit s 2 are major allergens in orange (Citrus sinensis) fruits. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Wheat IgE-Mediated Food Allergy in European Patients: alpha-Amylase Inhibitors, Lipid Transfer Proteins and Low-Molecular-Weight Glutenins. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Applications of Proteomics for Food Allergens Characterization and GM Food Evaluation (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Proteomic approach for food allergens characterization and genetical modified food evaluation (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Towards royal jelly proteome (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Milk fat globule membrane components: a proteomic approach. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Green bean (Phaseolus vulgaris): a new source of IgE-binding lipid transfer protein. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- MICRO-CAPILLARY ELECTROPHORESIS AS A USEFUL TOOL TO STUDY BIOACTIVE PEPTIDES FROM DONKEY MILK (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Proteolysis of milk fat globule membrane proteins in preterm milk: a transient phenomenon with a possible biological role? (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Mares Colostrum Globules Stimulate Fibroblast Growth In Vitro: A Biochemical Study (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Donkeys milk detailed lipid composition. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Analyses of allergens by LC-MS/MS recent developments (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- A proteomic approach to studying biogenic amine producing lactic acid bacteria. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
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- Combined cup loading, bis(2-hydroxyethyl)disulfide, and protein precipitation protocols to improve the alkaline proteome of Lactobacillus hilgardii. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- High level expression, purification and physico-chemical characterization of recombinant Pen a1 a major allergen of shrimp (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
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- The proteomic approach to analysis of human milk fat globule membrane. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
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- Lipid transfer protein and vicillin are important walnut allergens in patients not allergic to pollen. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Cows milk allergens identification by 2-D immunoblotting and mass spectrometry (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Analysis of the composition of an IgE-reactive high molecular weight protein complex of peanut extract containing Ara h 1 and Ara h 3/4. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Allergy to Chinchilla (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Novel isoforms of Pru av 1 with diverging immunoglobulin E binding properties identified by a synergistic combination of molecular biology and proteomics (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Detailed proteomic analysis on Donkeys milk: insight into its hypoallergenicity (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Analysis of major proteins and fat fractions associated with mare's milk fat globules. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- A proteomic approach to evaluate the butyrophilin gene family expression in human milk fat globule membrane (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Lettuce anaphylaxis: identification and characterization of a lipid transfer protein as the major allergen (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
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- Relationship between maternal and foetal specific IgE (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Molecular Characterization and Allergenic Activity of Lyc e 2 (b-fructofuranosidase), a Glycosylated Allergen of Tomato (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Membrane Proteome of Acinetobacter radioresistens S13 during aromatic exposure (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
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- Soybean allergen detection methods-a comparison study. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Induction and characterization of a novel amine oxidase from the yeast Kluyveromyces marxianus (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
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- Determination of the primary structure of two lipid transfer proteins from apricot (Prunus armeniaca) (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Hypersensitivity to mugwort (Artemisia vulgaris) in patients with peach allergy is due to a common lipid transfer protein allergen and is often without clinical expression (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Molecular cloning and imunological characterization of potenzial allergens from the mould Fusarium culmorum. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Identification and Characterisation of the IgE-binding proteins 2S albumin and conglutin gamma in almond seed (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- IgE-Mediated food allergy diagnosis: Current status and new perspectives. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Efficacy of donkeys milk in treating highly problematic cows milk allergic children: An in vivo and in vitro study. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- \"Lactadherin-derived peptides as antiviral agents\" (Brevetto) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1601)
- Structural Proteome of Human Colostral Fat Globule Membrane Proteins (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Lipid-transfer protein is the major maize allergen maintaining IgE-binding activity after cooking at 100 degree C, as demonstrated in anaphylactic patients and patients with double-blind, placebo-controlled food challenge results. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
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