http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/unitaDiPersonaleInterno/MATRICOLA14991
FLORINDA FRATIANNI
- Type
- Label
- FLORINDA FRATIANNI (literal)
- FLORINDA FRATIANNI (literal)
- Http://www.w3.org/2002/07/owl#sameAs
- Persona in rapporto
- Autore CNR di
- Polyphenol composition and antioxidant activity of different grass pea (Lathyrus sativus), lentils (Lens culinaris), and chickpea (Cicer arietinum) ecotypes of the Campania region (Southern Italy) (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Lactobacilli grown in the presence of inulin, pectin or glucose demonstrated different capability to inhibit the adhesion of enthero-invasive E.coli to CaCo-2 cells in vitro (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Polyphenol content and antioxidant activity of two typical Brassicaeae of the Campania region, Southern Italy (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Heterologous expression of an artichoke cytochrome P450 gene affects flavonoid biosynthesis in transgenic tobacco plants (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Probiotic potentiality of some lactic acid bacteria isolated from the Pecorino Sardo cheese (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- BIOCHEMICAL CHARACTERIZATION OF DIFFERENT ECOTYPES OF APRICOT (PRUNUS ARMENIACA) CULTIVATED IN THE CAMPANIA REGION, SOUTHERN ITALY (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Analisi del profilo polifenolico di varietà locali di carciofo (Cynara scolymus). In: (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Lactobacilli grown in the presence of inulin,pectin or glucose demonstrated different capability to inhibit the adhesion of entero-invasive E.coli to CaCo-2 cells in vitro (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Fermentation of tomato juice with the probiotic yeast Saccharomyces cerevisiae boulardii (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (Prodotto della ricerca)
- Capability of free and synbiotic encapsulated Saccharomyces cerevisiae boulardii to grow in berry juice and to survive under simulated gastrointestinal conditions (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Functional and morphological investigation on lactobacillus plantarum subs plantarum grown in the presence of prebiotics (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Biochemical Composition, Antimicrobial Activities, and Anti-Quorum-Sensing Activities of Ethanol and Ethyl Acetate Extracts from Hypericum connatum Lam.(Guttiferae) (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione IV SAL. (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Presence of rocket salad (Eruca sativa)in the medium might affect the growth of Lactobacillus acidophilus and its biological properties (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Polyphenol Composition and Antioxidant Activity of Different Potentially Functional Kale-Based Snacks (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Preparazione di un succo di frutta a base di frutti rossi contenente Saccharomyces cerevisiae boulardii microincapsulato (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Variation of Polyphenols, Anthocyanins and Antioxidant Power in the Strawberry Grape (Vitis labrusca) after Simulated Gastro-Intestinal Transit and Evaluation of in Vitro Antimicrobial Activity (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Polyphenol Composition, Antioxidant, Antimicrobial and Quorum Quenching Activity of the \"Carciofo di Montoro\" (Cynara cardunculus var. scolymus) Globe Artichoke of the Campania Region, Southern Italy (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione I-II SAL. (Rapporti progetti di ricerca) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1714)
- Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione III SAL. (Rapporti progetti di ricerca) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1714)
- ATTIVITÀ ANTIMICROBICA DEL LATTE E DEL PECORINO DELLE CRETE SENESI (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- ATTIVITÀ ANTIMICROBICA DI PEPTIDI DA PRODOTTI LATTIERO CASEARI SARDI (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- In vitro antioxidant, antimicrobial and anti-proliferative activities of purple potato extracts (Solanum tuberosum cv Vitelotte noire) following simulated gastro-intestinal digestion (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Polyphenol Composition and Antioxidant Activity of Two Autochthonous Brassicaceae of the Campania Region, Southern Italy (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Chemical Composition and Biological Activity of the Essential Oil from Leaves of Moringa oleifera Lam. Cultivated in Mozambique (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Quorum sensing and phytochemicals (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Isolation and functional characterization of a novel gene coding for flavonoid 3'-hydroxylase from globe artichok (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effect of Essential Oils on Pathogenic Bacteria (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Ability of synbiotic encapsulated Saccharomyces cerevisiae boulardii to grow in berry juice and to survive under simulated gastrointestinal conditions (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Eruca sativa might influence the growth, survival under simulated gastrointestinal conditions and some biological features of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum and Lactobacillus rhamnosus strains (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Coautore
- Nome
- Cognome
- Afferisce a
Incoming links:
- Autore CNR
- Analisi del profilo polifenolico di varietà locali di carciofo (Cynara scolymus). In: (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Heterologous expression of an artichoke cytochrome P450 gene affects flavonoid biosynthesis in transgenic tobacco plants (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- ATTIVITÀ ANTIMICROBICA DI PEPTIDI DA PRODOTTI LATTIERO CASEARI SARDI (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- ATTIVITÀ ANTIMICROBICA DEL LATTE E DEL PECORINO DELLE CRETE SENESI (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Chemical Composition and Biological Activity of the Essential Oil from Leaves of Moringa oleifera Lam. Cultivated in Mozambique (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Fermentation of tomato juice with the probiotic yeast Saccharomyces cerevisiae boulardii (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (Prodotto della ricerca)
- Biochemical Composition, Antimicrobial Activities, and Anti-Quorum-Sensing Activities of Ethanol and Ethyl Acetate Extracts from Hypericum connatum Lam.(Guttiferae) (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Capability of free and synbiotic encapsulated Saccharomyces cerevisiae boulardii to grow in berry juice and to survive under simulated gastrointestinal conditions (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Functional and morphological investigation on lactobacillus plantarum subs plantarum grown in the presence of prebiotics (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Lactobacilli grown in the presence of inulin,pectin or glucose demonstrated different capability to inhibit the adhesion of entero-invasive E.coli to CaCo-2 cells in vitro (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- BIOCHEMICAL CHARACTERIZATION OF DIFFERENT ECOTYPES OF APRICOT (PRUNUS ARMENIACA) CULTIVATED IN THE CAMPANIA REGION, SOUTHERN ITALY (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Polyphenol content and antioxidant activity of two typical Brassicaeae of the Campania region, Southern Italy (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Lactobacilli grown in the presence of inulin, pectin or glucose demonstrated different capability to inhibit the adhesion of enthero-invasive E.coli to CaCo-2 cells in vitro (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Effect of Essential Oils on Pathogenic Bacteria (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Probiotic potentiality of some lactic acid bacteria isolated from the Pecorino Sardo cheese (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione I-II SAL. (Rapporti progetti di ricerca) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1714)
- Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione III SAL. (Rapporti progetti di ricerca) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1714)
- Polyphenol Composition, Antioxidant, Antimicrobial and Quorum Quenching Activity of the \"Carciofo di Montoro\" (Cynara cardunculus var. scolymus) Globe Artichoke of the Campania Region, Southern Italy (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Presence of rocket salad (Eruca sativa)in the medium might affect the growth of Lactobacillus acidophilus and its biological properties (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Polyphenol Composition and Antioxidant Activity of Different Potentially Functional Kale-Based Snacks (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Preparazione di un succo di frutta a base di frutti rossi contenente Saccharomyces cerevisiae boulardii microincapsulato (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Variation of Polyphenols, Anthocyanins and Antioxidant Power in the Strawberry Grape (Vitis labrusca) after Simulated Gastro-Intestinal Transit and Evaluation of in Vitro Antimicrobial Activity (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- In vitro antioxidant, antimicrobial and anti-proliferative activities of purple potato extracts (Solanum tuberosum cv Vitelotte noire) following simulated gastro-intestinal digestion (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Quorum sensing and phytochemicals (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Polyphenol Composition and Antioxidant Activity of Two Autochthonous Brassicaceae of the Campania Region, Southern Italy (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Isolation and functional characterization of a novel gene coding for flavonoid 3'-hydroxylase from globe artichok (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Polyphenol composition and antioxidant activity of different grass pea (Lathyrus sativus), lentils (Lens culinaris), and chickpea (Cicer arietinum) ecotypes of the Campania region (Southern Italy) (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Ability of synbiotic encapsulated Saccharomyces cerevisiae boulardii to grow in berry juice and to survive under simulated gastrointestinal conditions (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Eruca sativa might influence the growth, survival under simulated gastrointestinal conditions and some biological features of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum and Lactobacillus rhamnosus strains (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Progetto PON4a2_F - Tecnologie e modelli operativi per la gestione sostenibile della filiera alimentare attraverso la valorizzazione degli scarti Biologici della produzione a scopi Energetici, la riduzione degli Sprechi Alimentari del sistema distributivo e dei consumatori e il trattamento e la Valorizzazione della frazione Edibile del rifiuto solido urbano) Be&Save. Relazione IV SAL. (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Coautore
- Ha afferente
- Rapporto con persona