TIZIANA DI RENZO
- Type
- Persona (Classe)
- Label
- TIZIANA DI RENZO (literal)
- TIZIANA DI RENZO (literal)
- Persona in rapporto
- Rapporto con CNR di DOTT.SSA TIZIANA DI RENZO (Rapporto con CNR)
- Autore CNR di
- Interactions between Lactobacillus sakei and CNC (Staphylococcus xylosus and Kocuria varians) and their influence on proteolytic activity. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Use of chitosan, ultrasound and modified atmosphere packaging to extend the shelf-life of fresh black truffle (Tuber aestivum Vitt.) | Chitosano, ultrasuoni e atmosfera modificata per la conservazione del tartufo nero (Tuber aestivum Vitt.) fresco (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Lactic acid bacteria in pharmaceutical formulations: Presence and viability of \"healthy microorganisms\" (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Valutazione di parametri di qualità di birre artigianali prodotte in Italia. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Identification of lactobacilli isolated in traditional ripe wheat sourdoughs by using molecular methods. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Influenza della tecnologia di produzione sulle caratteristiche tecnologiche, chimiche e microbiologiche della \"ventricina vastese\". (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Lactobacillus plantarum 29 Inhibits Penicillium spp. Involved in the Spoilage of Black Truffles (Tuber aestivum) (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effects of ionizing radiation and modified atmosphere packaging on the shelf life of aqua-cultured sea bass (Dicentrarchus labrax) (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Tolerance of Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei and Lactobacillus rhamnosus strains to stress factors encountered in food processing and in the gastro-intestinal tract (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Survey of antibiotic resistance traits in strains of Lactobacillus casei/paracasei/rhamnosus (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Coautore
- ANATOLY SOBOLEV (Unità di personale interno)
- TERESA ZOTTA (Persona)
- ALDO DI LUCCIA (Persona)
- Elena Sorrentino (Persona)
- PIETRO RAGNI (Persona)
- ANNA REALE (Persona)
- DONATELLA CAPITANI (Unità di personale interno)
- LUISA MANNINA (Persona)
- RAFFAELE COPPOLA (Persona)
- Nome
- TIZIANA (literal)
- Cognome
- DI RENZO (literal)
- Afferisce a
- Institute of food sciences (ISA) (Istituto)
Incoming links:
- Ha afferente
- Institute of food sciences (ISA) (Istituto)
- Coautore
- DONATELLA CAPITANI (Unità di personale interno)
- ANATOLY SOBOLEV (Unità di personale interno)
- PIETRO RAGNI (Persona)
- ALDO DI LUCCIA (Persona)
- Elena Sorrentino (Persona)
- LUISA MANNINA (Persona)
- TERESA ZOTTA (Persona)
- RAFFAELE COPPOLA (Persona)
- ANNA REALE (Persona)
- http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/unitaDiPersonaleEsterno/ID24337
- Rapporto con persona
- Rapporto con CNR di DOTT.SSA TIZIANA DI RENZO (Rapporto con CNR)
- Autore CNR
- Effect of phenolic compounds on the growth and L-malic acid metabolism of Oenococcus oeni. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effects of ionizing radiation and modified atmosphere packaging on the shelf life of aqua-cultured sea bass (Dicentrarchus labrax) (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Identification of lactobacilli isolated in traditional ripe wheat sourdoughs by using molecular methods. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Interactions between Lactobacillus sakei and CNC (Staphylococcus xylosus and Kocuria varians) and their influence on proteolytic activity. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Tolerance of Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei and Lactobacillus rhamnosus strains to stress factors encountered in food processing and in the gastro-intestinal tract (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Lactobacillus plantarum 29 Inhibits Penicillium spp. Involved in the Spoilage of Black Truffles (Tuber aestivum) (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Survey of antibiotic resistance traits in strains of Lactobacillus casei/paracasei/rhamnosus (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Influenza della tecnologia di produzione sulle caratteristiche tecnologiche, chimiche e microbiologiche della \"ventricina vastese\". (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Use of chitosan, ultrasound and modified atmosphere packaging to extend the shelf-life of fresh black truffle (Tuber aestivum Vitt.) | Chitosano, ultrasuoni e atmosfera modificata per la conservazione del tartufo nero (Tuber aestivum Vitt.) fresco (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Lactic acid bacteria in pharmaceutical formulations: Presence and viability of \"healthy microorganisms\" (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Valutazione di parametri di qualità di birre artigianali prodotte in Italia. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)