PALMIRA DE BELLIS
- Type
- Persona (Classe)
- Label
- PALMIRA DE BELLIS (literal)
- PALMIRA DE BELLIS (literal)
- Http://www.w3.org/2002/07/owl#sameAs
- PALMIRA DE BELLIS (Unità di personale esterno)
- Persona in rapporto
- Rapporto con CNR di DOTT.SSA PALMIRA DE BELLIS (Rapporto con CNR)
- Autore CNR di
- Identification of the bacterial species responsible for ropy spoilage used in the assessment of WP5 bread model applicability. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Toxigenic potential and heat survival of spore-forming bacteria isolated from bread and ingredients (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Progetto europeo DREAM -EC FP7-222 654-2 \" Design and development of REAlistic food Models with well characterized micro- and macro-structure and composition (DREAM)\", II anno attività. 36 Month report (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Toxigenic potential of spore-forming bacteria isolated from ingredients used for bread production and involved in ropy spoilage of bread (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Progetto europeo DREAM -EC FP7-222 654-2 \" Design and development of REAlistic food Models with well characterized micro- and macro-structure and composition (DREAM)\", II anno attività. D6.7 (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Different immune responses of dendritic cells induced by Lactobacillus paracasei strains. (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Effects induced by chyme of fumonisin contaminated corn on functional parameters of intestine. (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Probiotic vegetable foods containing health promoting molecules (Abstract/Comunicazione in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Cytokine analysis to differenziate immunomodulatory properties of Lactobacillus paracasei strains and for the identification of potentially unsafe strains. (Abstract/Comunicazione in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Dynamcs of microbial populations associated with probiotic table olives cv. Bella di Cerignola in industrial fermentation started with Lactobacillus paracasei LMGP22043. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- OR 3 - STRUMENTI CORRETTIVI INNOVATIVI PER LA RIMOZIONE DI METABOLITI MICROBICI INDESIDERATI NEL VINO - SAL VI (Rapporti progetti di ricerca) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1714)
- Behaviour of spoilage microorganisms on DREAM model foods: the case of the spoiler Bacillus amyloliquefaciens in bread. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Identification of spore-forming bacteria contaminating ingredients for bread production: a concern for bread quality and safety? (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Probiotic strain Lactobacillus paracasei LMGP22043 as a starter in olive fermentation. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- OR 3 - STRUMENTI CORRETTIVI INNOVATIVI PER LA RIMOZIONE DI METABOLITI MICROBICI INDESIDERATI NEL VINO - SAL V (Rapporti progetti di ricerca) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1714)
- Design and development of REAlistic food Models with well characterized micro- and macro-structure and composition (DREAM). (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Diversity of spore-forming bacteria and identification of Bacillus amyloliquefaciens as a species frequently associated with the ropy spoilage of bread. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Coautore
- ANGELO SISTO (Persona)
- Mariaelena Di Biase (Unità di personale esterno)
- VINCENZINA FUSCO (Persona)
- GIUSEPPINA MULE' (Persona)
- ROBERTO SCHENA (Persona)
- FRANCESCA FANELLI (Persona)
- FIORENZA MINERVINI (Unità di personale interno)
- LINDA MONACI (Persona)
- FRANCESCO GRIECO (Persona)
- MAURO ROSSI (Persona)
- GRAZIANO PESOLE (Persona)
- FRANCESCA VALERIO (Persona)
- DIOMIRA LUONGO (Persona)
- STELLA LISA LONIGRO (Persona)
- ANGELO VISCONTI (Unità di personale interno)
- EDITH MIRIAM HAIDUKOWSKI (Unità di personale interno)
- PAOLA LAVERMICOCCA (Unità di personale interno)
- ANNALISA DE GIROLAMO (Persona)
- Nome
- PALMIRA (literal)
- Cognome
- DE BELLIS (literal)
- Afferisce a
Incoming links:
- Coautore
- MAURO ROSSI (Persona)
- ANGELO VISCONTI (Unità di personale interno)
- FRANCESCO GRIECO (Persona)
- VINCENZINA FUSCO (Persona)
- PAOLA LAVERMICOCCA (Unità di personale interno)
- GRAZIANO PESOLE (Persona)
- FRANCESCA VALERIO (Persona)
- STELLA LISA LONIGRO (Persona)
- EDITH MIRIAM HAIDUKOWSKI (Unità di personale interno)
- ANNALISA DE GIROLAMO (Persona)
- ANGELO SISTO (Persona)
- FIORENZA MINERVINI (Unità di personale interno)
- GIUSEPPINA MULE' (Persona)
- Mariaelena Di Biase (Unità di personale esterno)
- LINDA MONACI (Persona)
- DIOMIRA LUONGO (Persona)
- ROBERTO SCHENA (Persona)
- FRANCESCA FANELLI (Persona)
- http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/unitaDiPersonaleEsterno/ID24962
- Ha afferente
- Rapporto con persona
- Rapporto con CNR di DOTT.SSA PALMIRA DE BELLIS (Rapporto con CNR)
- Autore CNR
- Design and development of REAlistic food Models with well characterized micro- and macro-structure and composition (DREAM). (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Diversity of spore-forming bacteria and identification of Bacillus amyloliquefaciens as a species frequently associated with the ropy spoilage of bread. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Progetto europeo DREAM -EC FP7-222 654-2 \" Design and development of REAlistic food Models with well characterized micro- and macro-structure and composition (DREAM)\", II anno attività. D6.7 (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Progetto europeo DREAM -EC FP7-222 654-2 \" Design and development of REAlistic food Models with well characterized micro- and macro-structure and composition (DREAM)\", II anno attività. 36 Month report (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Identification of spore-forming bacteria contaminating ingredients for bread production: a concern for bread quality and safety? (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Probiotic strain Lactobacillus paracasei LMGP22043 as a starter in olive fermentation. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Dynamcs of microbial populations associated with probiotic table olives cv. Bella di Cerignola in industrial fermentation started with Lactobacillus paracasei LMGP22043. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Identification of the bacterial species responsible for ropy spoilage used in the assessment of WP5 bread model applicability. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Behaviour of spoilage microorganisms on DREAM model foods: the case of the spoiler Bacillus amyloliquefaciens in bread. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Toxigenic potential of spore-forming bacteria isolated from ingredients used for bread production and involved in ropy spoilage of bread (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Effects induced by chyme of fumonisin contaminated corn on functional parameters of intestine. (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- OR 3 - STRUMENTI CORRETTIVI INNOVATIVI PER LA RIMOZIONE DI METABOLITI MICROBICI INDESIDERATI NEL VINO - SAL VI (Rapporti progetti di ricerca) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1714)
- OR 3 - STRUMENTI CORRETTIVI INNOVATIVI PER LA RIMOZIONE DI METABOLITI MICROBICI INDESIDERATI NEL VINO - SAL V (Rapporti progetti di ricerca) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1714)
- Probiotic vegetable foods containing health promoting molecules (Abstract/Comunicazione in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Cytokine analysis to differenziate immunomodulatory properties of Lactobacillus paracasei strains and for the identification of potentially unsafe strains. (Abstract/Comunicazione in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Different immune responses of dendritic cells induced by Lactobacillus paracasei strains. (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Toxigenic potential and heat survival of spore-forming bacteria isolated from bread and ingredients (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)