ANNA REALE
- Type
- Persona (Classe)
- Label
- ANNA REALE (literal)
- ANNA REALE (literal)
- Persona in rapporto
- Employment relationship with CNR of DOTT.SSA ANNA REALE (Rapporto con CNR)
- Autore CNR di
- Presence of yeasts in Southern Italian sourdough from Trticum aestivum flour (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Tolerance of Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei and Lactobacillus rhamnosus strains to stress factors encountered in food processing and in the gastro-intestinal tract (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Identification of lactobacilli isolated in traditional ripe wheat sourdoughs by using molecular methods. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Use of chitosan, ultrasound and modified atmosphere packaging to extend the shelf-life of fresh black truffle (Tuber aestivum Vitt.) | Chitosano, ultrasuoni e atmosfera modificata per la conservazione del tartufo nero (Tuber aestivum Vitt.) fresco (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- High resolution melting analysis (HRM) as a new tool for the identification of species belonging to the Lactobacillus casei group and comparison with species-specific PCRs and multiplex PCR (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Irradiation Treatments to Improve the Shelf Life of Fresh Black Truffles (Truffles Preservation by Gamma-Rays) (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Interactions between Lactobacillus sakei and CNC (Staphylococcus xylosus and Kocuria varians) and their influence on proteolytic activity. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Influenza della tecnologia di produzione sulle caratteristiche tecnologiche, chimiche e microbiologiche della \"ventricina vastese\". (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Assessment of aerobic and respiratory growth in the Lactobacillus casei group (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Aeration and supplementation with heme and menaquinone affect survival to stresses and antioxidant capability of Lactobacillus caseistrains (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Survey of antibiotic resistance traits in strains of Lactobacillus casei/paracasei/rhamnosus (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Risk of Salmonella transmission via cryopreserved semen in turkey flocks (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Lactic acid bacteria in pharmaceutical formulations: Presence and viability of \"healthy microorganisms\" (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Valutazione di parametri di qualità di birre artigianali prodotte in Italia. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Lactobacillus plantarum 29 Inhibits Penicillium spp. Involved in the Spoilage of Black Truffles (Tuber aestivum) (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effects of ionizing radiation and modified atmosphere packaging on the shelf life of aqua-cultured sea bass (Dicentrarchus labrax) (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Coautore
- DONATELLA CAPITANI (Unità di personale interno)
- TIZIANA DI RENZO (Persona)
- LUISA MANNINA (Persona)
- EUGENIO PARENTE (Persona)
- Elena Sorrentino (Persona)
- RAFFAELE COPPOLA (Persona)
- PIETRO RAGNI (Persona)
- ALDO DI LUCCIA (Persona)
- ANATOLY SOBOLEV (Unità di personale interno)
- TERESA ZOTTA (Persona)
- Nome
- ANNA (literal)
- Cognome
- REALE (literal)
- Afferisce a
- Institute of food sciences (ISA) (Istituto)
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- Ha afferente
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- Coautore
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- ALDO DI LUCCIA (Persona)
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- LUISA MANNINA (Persona)
- EUGENIO PARENTE (Persona)
- TERESA ZOTTA (Persona)
- RAFFAELE COPPOLA (Persona)
- TIZIANA DI RENZO (Persona)
- http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/unitaDiPersonaleEsterno/ID24337
- Rapporto con persona
- Employment relationship with CNR of DOTT.SSA ANNA REALE (Rapporto con CNR)
- Autore CNR
- Irradiation Treatments to Improve the Shelf Life of Fresh Black Truffles (Truffles Preservation by Gamma-Rays) (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effects of ionizing radiation and modified atmosphere packaging on the shelf life of aqua-cultured sea bass (Dicentrarchus labrax) (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Identification of lactobacilli isolated in traditional ripe wheat sourdoughs by using molecular methods. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Interactions between Lactobacillus sakei and CNC (Staphylococcus xylosus and Kocuria varians) and their influence on proteolytic activity. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Risk of Salmonella transmission via cryopreserved semen in turkey flocks (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Presence of yeasts in Southern Italian sourdough from Trticum aestivum flour (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- High resolution melting analysis (HRM) as a new tool for the identification of species belonging to the Lactobacillus casei group and comparison with species-specific PCRs and multiplex PCR (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Tolerance of Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei and Lactobacillus rhamnosus strains to stress factors encountered in food processing and in the gastro-intestinal tract (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Assessment of aerobic and respiratory growth in the Lactobacillus casei group (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Lactobacillus plantarum 29 Inhibits Penicillium spp. Involved in the Spoilage of Black Truffles (Tuber aestivum) (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Aeration and supplementation with heme and menaquinone affect survival to stresses and antioxidant capability of Lactobacillus caseistrains (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Survey of antibiotic resistance traits in strains of Lactobacillus casei/paracasei/rhamnosus (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
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- Use of chitosan, ultrasound and modified atmosphere packaging to extend the shelf-life of fresh black truffle (Tuber aestivum Vitt.) | Chitosano, ultrasuoni e atmosfera modificata per la conservazione del tartufo nero (Tuber aestivum Vitt.) fresco (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Lactic acid bacteria in pharmaceutical formulations: Presence and viability of \"healthy microorganisms\" (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Valutazione di parametri di qualità di birre artigianali prodotte in Italia. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)