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MARIA MOREA
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- MARIA MOREA (literal)
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- Phenotypic and molecular identification and clustering of lactic acid bacteria and yeasts from wheat (species Triticum durum and Triticum aestivum) sourdoughs of Southern Italy (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Isolation From Raw Milk Of Lactic Acid Bacteria Potentially Resistant To Upper Gastro-Intestinal Tract (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Improving the Processing of Four Fermented Beverages from Eastern European Countries, FERBEV (CRAFT) (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Risk analysis of Bacillus spp. isolated from pork fermented sausages (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Analysis and identification of Lactobacillus strains using species-specific fluorescent probes in an array format. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Enterococci and food safety (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Produzione di bevande fermentate a base di cereali ad elevato contenuto di amido resistente (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Partial purification of antimicrobial compounds produced by Bacillus subtilis TR50 isolated from a cured sausage (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Gluconobacter oxydans, un batterio che degrada la patulina nei succhi di mela (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Introduction and maintenance of an exogenous cosmid into Pseudomonas syringae pv. savastanoi. (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Isolation of Potential probiotic Lactobacilli from raw bovine milk-based products (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Detection and quantification of Staphylococcus aureus enterotoxin I by TaqMan real-time PCR. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Monitoring of a starter strain of Staphylococcus xylosus during the manufacturing and ripening of dry fermented sausages. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Surface plasmon resonance and protein arrays in Gram-positive bacteria detection (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Genotyping and toxigenic potential of Bacillus subtilis and Bacillus pumilus strains occurring in industrial and artisanal cured sausages. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- An Rhs-like genetic element is involved in bacteriocin production by Pseudomonas savastanoi pv. savastanoi (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Alla ricerca di bevande funzionali - Notte dei Ricercatori 28/09/07 (Mostre ed esposizioni) (Prodotto della ricerca)
- Development of a culture-independent PCR-based assay for the detection of lactobacilli in stretched cheese (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Valutazione del rischio igienico-sanitario associato alla presenza di specie di Bacillus in salumi industriali e artigianali (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Molecular and phenotypic characterization of Pichia fermentans strains found among Boza yeasts. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Occurrence of Non-Lactic Acid Bacteria Populations Involved in Protein Hydrolysis of Cold-Stored High Moisture Mozzarella Cheese (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- ISPA - An Overview (Curatela) (Prodotto della ricerca)
- Isolation and characterization of Pseudomonas syringae subsp. savastanoi mutants defective in hypersensitive response elicitation and pathogenicity (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- DNA arrays applied to microorganisms detection (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Innovative technologies in bioactive compound and food analysis: DNA arrays, confocal microscopy and biochemical assays (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Antagonistic activity of Pseudomonas syringae subsp. savastanoi: preliminary results on the identification of a plasmid-located genetic determinant. (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- progetto Caratterizzazione microbiologica ed enzimatica di formaggi pugliesi (Piano MAIA, Latte) (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Characterization of the microbiota of three traditional fermented beverages from Eastern European Countries. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Molecular and physiological characterization of Pichia fermentans strains naturally occurring in Boza. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Ruolo di lattobacilli proteolitici naturali nella fermentazione e stagionatura della scamorza altamurana. (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1201)
- Sequence analysis of the hrpC operon and the hrpE gene of Pseudomonas syringae subsp. savastanoi. (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1201)
- Identification of a functional hrcC gene in Pseudomonas syringae subsp. savastanoi. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Detection of restriction fragment length polymorphisms among Pseudomonas syringae subsp. savastanoi strains. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Novel PCR-based identification of Weissella confusa using an AFLP-derived marker. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- progetto Valorizzazione di due formaggi tipici del Salento mediante l'impiego di nuovi ceppi di Lactobacillus con promettenti proprietà probiotiche CASEOPROBIO (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Valutazione del rischio igienico-sanitario associato alla presenza di specie di Bacillus in salumi industriali ed artigianali. (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1201)
- Microbiological, physico-chemical, nutritional and sensory characterization of traditional Matsoni: Selection and use of autochthonous multiple strain cultures to extend its shelf-life (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Innovative technologies in bioactive compound and food analysis: DNA arrays, confocal microscopy and biochemical assays. (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Biotransformation of patulin by Gluconobacter oxydans (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Genbank (Banca dati) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1709)
- An in vitro protocol for direct isolation of potential probiotic lactobacilli from raw bovine milk and traditional fermented milks. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Antimicrobial efficacy of pepsin-digested bovine lactoferrin on spoilage bacteria contaminating traditional mozzarella cheese. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Control of Mozzarella spoilage bacteria by using bovine lactoferrin pepsin-digested hydrolysate (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Antimicrobial activity of a meat-borne Bacillus subtilis strain against food pathogens. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Antagonistic activity of Pseudomonas syringae subsp. savastanoi: preliminary results on the identification of a plasmid-located genetic determinant. (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (Prodotto della ricerca)
- Isolation of potential probiotic lactobacilli from raw bovine milk- based products. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Italian Cheese Types and Innovations of Traditional cheeses. (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (Prodotto della ricerca)
- Enterococchi negli alimenti: impiego di tecniche molecolari per l'analisi quantitativa del rischio microbiologico (Rapporti progetti di ricerca) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1714)
- Bevande fermentate contenenti elevate quantità di amidi resistenti (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Knot formation caused by Pseudomonas syringae subsp. savastanoi on olive plants is hrp-dependent (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Development of a novel species-specific PCR assay for detecting Weissella confusa (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Searching for functional beverages produced in Eastern European Countries. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Physical, Chemical and Microbial Characterisation and Shelf-life of Cereal Based Fermented Beverage; Boza. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- UV treatments for preservation and shelf-life extension of three traditional fermented beverages from Eastern European Countries. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Antimicrobial compounds produced by Bacillus spp. and applications in food. (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (Prodotto della ricerca)
- DNA arrays and membrane hybridization methods for screening of six Lactobacillus species common in food products. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Microbial Community Dynamics during the Scamorza Altamurana Cheese Natural Fermentation (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Microbiological, compositional, biochemical and textural characterisation of Caciocavallo Pugliese cheese during ripening (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Ruolo di lattobacilli proteolitici naturali nella fermentazione e stagionatura della Scamorza Altamurana (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Caratterizzazione molecolare di nematodi entomopatogeni e dei loro batteri simbionti (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Bacterial degradation of patulin in apple juice. (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Contribution of autochthonous non-starter lactobacilli to proteolysis in Caciocavallo Pugliese cheese (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Molecular and physiological characterization of natural microbial communities isolated from a traditional Southern Italian processed sausage (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Rapid and reliable identification of Staphylococcus aureus harbouring the enterotoxin gene cluster (egc) and quantitative detection in raw milk by real time PCR (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Innovative technologies in bioactive compound and food analysis: DNA arrays, confocal microscopy and biochemical assays (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Minutes of Kick-off Ferbev Meeting (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Differentiation of Pseudomonas syringae subsp. savastanoi strains isolated from various host plants by restriction fragment length polymorphisms. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Minutes of the second Ferbev Meeting (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- First six month Interim Activity Report (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Caratterizzazione molecolare di nematodi entomopatogeni e dei loro batteri simbionti (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
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- An in vitro protocol for direct isolation of potential probiotic lactobacilli from raw bovine milk and traditional fermented milks. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Antimicrobial activity of a meat-borne Bacillus subtilis strain against food pathogens. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Genotyping and toxigenic potential of Bacillus subtilis and Bacillus pumilus strains occurring in industrial and artisanal cured sausages. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Development of a culture-independent PCR-based assay for the detection of lactobacilli in stretched cheese (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Rapid and reliable identification of Staphylococcus aureus harbouring the enterotoxin gene cluster (egc) and quantitative detection in raw milk by real time PCR (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Novel PCR-based identification of Weissella confusa using an AFLP-derived marker. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Differentiation of Pseudomonas syringae subsp. savastanoi strains isolated from various host plants by restriction fragment length polymorphisms. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Searching for functional beverages produced in Eastern European Countries. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
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- Improving the Processing of Four Fermented Beverages from Eastern European Countries, FERBEV (CRAFT) (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
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- Development of a novel species-specific PCR assay for detecting Weissella confusa (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Analysis and identification of Lactobacillus strains using species-specific fluorescent probes in an array format. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
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- Innovative technologies in bioactive compound and food analysis: DNA arrays, confocal microscopy and biochemical assays (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
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- Surface plasmon resonance and protein arrays in Gram-positive bacteria detection (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Detection and quantification of Staphylococcus aureus enterotoxin I by TaqMan real-time PCR. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
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- Ruolo di lattobacilli proteolitici naturali nella fermentazione e stagionatura della Scamorza Altamurana (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Caratterizzazione molecolare di nematodi entomopatogeni e dei loro batteri simbionti (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Innovative technologies in bioactive compound and food analysis: DNA arrays, confocal microscopy and biochemical assays. (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
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- Innovative technologies in bioactive compound and food analysis: DNA arrays, confocal microscopy and biochemical assays (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
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- Sequence analysis of the hrpC operon and the hrpE gene of Pseudomonas syringae subsp. savastanoi. (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1201)
- Ruolo di lattobacilli proteolitici naturali nella fermentazione e stagionatura della scamorza altamurana. (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1201)
- ISPA - An Overview (Curatela) (Prodotto della ricerca)
- Alla ricerca di bevande funzionali - Notte dei Ricercatori 28/09/07 (Mostre ed esposizioni) (Prodotto della ricerca)
- Caratterizzazione molecolare di nematodi entomopatogeni e dei loro batteri simbionti (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- First six month Interim Activity Report (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
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- Minutes of the second Ferbev Meeting (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Biotransformation of patulin by Gluconobacter oxydans (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- DNA arrays applied to microorganisms detection (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
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- Isolation and characterization of Pseudomonas syringae subsp. savastanoi mutants defective in hypersensitive response elicitation and pathogenicity (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
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- Molecular and phenotypic characterization of Pichia fermentans strains found among Boza yeasts. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Antagonistic activity of Pseudomonas syringae subsp. savastanoi: preliminary results on the identification of a plasmid-located genetic determinant. (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Control of Mozzarella spoilage bacteria by using bovine lactoferrin pepsin-digested hydrolysate (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Genbank (Banca dati) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1709)
- Antimicrobial efficacy of pepsin-digested bovine lactoferrin on spoilage bacteria contaminating traditional mozzarella cheese. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Detection of restriction fragment length polymorphisms among Pseudomonas syringae subsp. savastanoi strains. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Identification of a functional hrcC gene in Pseudomonas syringae subsp. savastanoi. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Introduction and maintenance of an exogenous cosmid into Pseudomonas syringae pv. savastanoi. (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Produzione di bevande fermentate a base di cereali ad elevato contenuto di amido resistente (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Microbiological, physico-chemical, nutritional and sensory characterization of traditional Matsoni: Selection and use of autochthonous multiple strain cultures to extend its shelf-life (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
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