http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/unitaDiPersonaleInterno/MATRICOLA11589
FRANCESCO GAI
- Type
- Label
- FRANCESCO GAI (literal)
- FRANCESCO GAI (literal)
- Http://www.w3.org/2002/07/owl#sameAs
- Persona in rapporto
- Autore CNR di
- EFFECT OF ORGANIC BILBERRY POMACE ON PERFORMANCE AND CARCASS CHARACTERISTICS OF GROWING RABBITS (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Safety status and physical-chemical composition of Plaisentif cheese (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- EFFECT OF BILBERRY AND ARTICHOKE CO-PRODUCTS TREATMENTS ON GROUND RABBIT MEAT CHARACTERISTICS DURING REFRIGERATION STORAGE (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Substitution of fish meal by Tenebrio molitor meal in the diet of Dicentrarchus labrax juveniles (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Nutrient digestibility of Hermetia illucens and Tenebrio molitor meal in broiler chickens (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Uso del naso elettronico per la valutazione della qualità organolettica di filetti di trota iridea (Oncorhynchus mykiss) in un modulo di acquacoltura biologica a diversa densità di allevamento (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Artificial pigmentation and flesh quality in red porgy (Pagrus pagrus) (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- EFFECTS OF PRE- OR POSTNATAL DIETARY PHYTOADDITIVE (ECHINACEA PALLIDA) ON GROWING RABBIT'S PERFORMANCES, CARCASS CHARACTERISTICS AND IMMUNITY (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effects of green tea natural extract on quality parameters and lipid oxidation during storage of tench (Tinca tinca) fillets (Abstract/Comunicazione in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effects of tomato pomace supplementation on carcass characteristics and meat quality of fattening rabbits (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effects of different slaughtering methods on rigor mortis development and flesh quality of tench (Tinca tinca). (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Nutritive quality and fatty acid profile of Ravizzone (Brassica campestris L. var. Oleifera) seeds and plant during growth (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Live yeast (Saccharomyces cerevisiae var. boulardii) supplementation in fattening rabbit diet: Effect on productive performance and meat quality (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Morphometry, slaughtering performances, chemical and fatty acid composition of the protected designation of origin \"Golden hump tench of Poirino highland\" product. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effects of feed supplementation with dried leaves of sage (Salvia Officinalis) on performances and meat quality traits in rabbits (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Chemical and nutritional characterisation of the Central Mediterranean Giant red shrimp (Aristaeomorpha foliacea): Influence of trophic and geographical factors on flesh quality (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effects of perilla (Perilla frutescens L.) seeds supplementation on performance, carcass characteristics, meat quality and fatty acid composition of rabbits. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- The olive oil by-product in rainbow trout, Onchorynchus mykyss (Walbaum) farming: productive results and quality of product (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Rice protein concentrate meal as a potential dietary ingredient in practical diets for blackspot seabream (Pagellus bogaraveo): histological and enzymatic investigation. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Alternative Dietary Sources in Feeding of Blackspot Sea Bream Pagellus bogaraveo (Brunnich, 1768). (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Nutritional value and fatty acid profile of niger (Guizotia abyssinica) plant during its growth cycle. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Il concentrato proteico di riso come ingrediente nella dieta di Pagellus bogaraveo: risposta degli enzimi digestivi in relazione a dose e taglia corporea (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Apparent digestibility of compound diets with increasing levels of perilla (Perilla frutescens L.) seeds in rabbits. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Dietary supplementation of dried artichoke bracts on carcass characteristics and meat quality of rabbits (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effects of green tea natural extract on quality parameters and lipid oxidation during storage of tench (Tinca tinca) fillets (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Rice protein concentrate meal as potential dietary ingredient in practical diets for blackspot sea bream (Pagellus bogaraveo) (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Rice protein concentrate meal as potential dietary ingredient in practical diets for blackspot seabream (Pagellus bogaraveo) (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effects of diets with increasing levels of dried tomato pomace on the performances and apparent digestibility of growing rabbits. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Hybrid sturgeon 'AL' (Acipenser naccarii×Acipenser baeri) diets: The use of alternative plant protein sources (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- European eels Anguilla anguilla from deep Mediterranean waters. (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1201)
- Valutazioni biologiche dell'estratto di vino rosso dealcolato Liofenol. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Natural antioxidants for Italian organic aquaculture. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- EFFECTS OF PARTIAL INSECT MEAL SUBSTITUTION OF FISH MEAL IN DIETS ON ENZYMATIC ACTIVITY IN DIFFERENT FARMED TELEOST SPECIES (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Effect of Red Grape Pomace Extract on the Shelf Life of Refrigerated Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Minced Muscle (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Laboratorio Scienziati culinari al tempo delle mele (Materiale didattico) (Prodotto della ricerca)
- Effects of different slaughtering methods on rigor mortis development and flesh quality of tench (Tinca tinca) (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Fatty acid profile and nutritive value of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) seeds and plants at different growth stages. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Influence of Alpine highland pasture on the fatty acid and terpene composition of milk and Plaisentif cheese from various Piedmont farms (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- INFLUENCE OF DENSITY ON THE WELFARE OF RAINBOW TROUT Oncorhynchus mykiss IN ORGANIC AQUACULTURE (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Natural anti-oxidants from agricultural by-products used in organic fish flesh. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed rice protein concentrate meal: Digestive enzyme activities. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Dried artichoke bracts in rabbits nutrition: effects on the carcass characteristics, meat quality and fatty-acid composition (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Anaesthesia effects on haematological parameters of amberjack Seriola dumerili. A comparison between MS222 and clove oil. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Valutazioni biologiche dell'estratto di vino rosso dealcolato Liofenol (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Comparison of the chemical composition and fatty acids profile of food of animal origin in Italian summer and winter school diets. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Nutritional effects of chestnut tannins in Poultry and Rabbit. In: Georgios K. Petridis (curatore). Tannins: Types, foods containing and nutrition. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Nutritional effects of chestnut tannins in poultry and rabbit (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (Prodotto della ricerca)
- Growth performance and apparent digestibility of diets with increasing levels of dried artichoke bracts in growing rabbits (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- EFFECTS OF SACCHAROMYCES CEREVISIAE VAR BOULARDII ON INTERLEUKIN-1? EXPRESSION AND GUT MORPHOMETRY IN EUROPEAN SEA BASS: PRELIMINARY RESULTS (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Effects of Curcuma longa ethanol extract on physical properties and oxidative stability of rabbit patties (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Dried artichoke bracts in rabbit nutrition: effects on performance and apparent digestibility (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Valutazione preliminare degli effetti di una dieta arricchita con lievito (Saccharomyces cerevisiae var. boulardii) nella spigola, Dicentrarchus labrax. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Secondo Report d'azione RITMARE (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Enzymatic and Histological Evaluations of Gut and Liver in Rainbow Trout, Oncorhynchus mykiss, Fed with Rice Protein Concentrate-based Diets (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Food Quality and Safety of Mediterranean Sea Cucumbers Holothuria tubulosa and Holothuria polii in Southern Adriatic Sea (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Dietary Supplementation of Oregano and Sage Dried Leaves on Performances and Meat Quality of Rabbits. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Rabbit feces as feed for ruminant and energetic source (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Nutritional effects of plant oil and seeds in rabbit feeding (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (Prodotto della ricerca)
- Effects of rosemary oil (Rosmarinus officinalis) on the shelf-life of minced rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) during refrigerated storage (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Physiological effects of natural olive oil antioxidants utilization in rainbow trout (Onchorynchus mykiss) feeding. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Performances and apparent digestibility of growing pigs fed diets with different fat sources and supplemented with organic red wine solids. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Olive oil by-product as a natural antioxidant in gilthead sea bream (Sparus aurata) nutrition. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- The Biochemistry of Sabella spallanzanii (Annelida: Polychaeta): a potential resource for the fish feed industry (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Nuovi orizzonti per la mangimistica in acquicoltura (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Mealworm (Tenebrio molitor) as a potential ingredient in practical diets for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Coautore
- Nome
- Cognome
- Afferisce a
Incoming links:
- Autore CNR
- Nutritional effects of chestnut tannins in Poultry and Rabbit. In: Georgios K. Petridis (curatore). Tannins: Types, foods containing and nutrition. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Comparison of the chemical composition and fatty acids profile of food of animal origin in Italian summer and winter school diets. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Natural anti-oxidants from agricultural by-products used in organic fish flesh. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed rice protein concentrate meal: Digestive enzyme activities. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Il concentrato proteico di riso come ingrediente nella dieta di Pagellus bogaraveo: risposta degli enzimi digestivi in relazione a dose e taglia corporea (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Rice protein concentrate meal as a potential dietary ingredient in practical diets for blackspot seabream (Pagellus bogaraveo): histological and enzymatic investigation. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Rice protein concentrate meal as potential dietary ingredient in practical diets for blackspot seabream (Pagellus bogaraveo) (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- The olive oil by-product in rainbow trout, Onchorynchus mykyss (Walbaum) farming: productive results and quality of product (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Morphometry, slaughtering performances, chemical and fatty acid composition of the protected designation of origin \"Golden hump tench of Poirino highland\" product. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Chemical and nutritional characterisation of the Central Mediterranean Giant red shrimp (Aristaeomorpha foliacea): Influence of trophic and geographical factors on flesh quality (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effects of perilla (Perilla frutescens L.) seeds supplementation on performance, carcass characteristics, meat quality and fatty acid composition of rabbits. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effects of feed supplementation with dried leaves of sage (Salvia Officinalis) on performances and meat quality traits in rabbits (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Physiological effects of natural olive oil antioxidants utilization in rainbow trout (Onchorynchus mykiss) feeding. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Olive oil by-product as a natural antioxidant in gilthead sea bream (Sparus aurata) nutrition. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Apparent digestibility of compound diets with increasing levels of perilla (Perilla frutescens L.) seeds in rabbits. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effects of diets with increasing levels of dried tomato pomace on the performances and apparent digestibility of growing rabbits. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Rice protein concentrate meal as potential dietary ingredient in practical diets for blackspot sea bream (Pagellus bogaraveo) (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Natural antioxidants for Italian organic aquaculture. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- European eels Anguilla anguilla from deep Mediterranean waters. (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1201)
- Nutritional effects of chestnut tannins in poultry and rabbit (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (Prodotto della ricerca)
- Alternative Dietary Sources in Feeding of Blackspot Sea Bream Pagellus bogaraveo (Brunnich, 1768). (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Anaesthesia effects on haematological parameters of amberjack Seriola dumerili. A comparison between MS222 and clove oil. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Hybrid sturgeon 'AL' (Acipenser naccarii×Acipenser baeri) diets: The use of alternative plant protein sources (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Nutritive quality and fatty acid profile of Ravizzone (Brassica campestris L. var. Oleifera) seeds and plant during growth (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effects of rosemary oil (Rosmarinus officinalis) on the shelf-life of minced rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) during refrigerated storage (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Enzymatic and Histological Evaluations of Gut and Liver in Rainbow Trout, Oncorhynchus mykiss, Fed with Rice Protein Concentrate-based Diets (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Food Quality and Safety of Mediterranean Sea Cucumbers Holothuria tubulosa and Holothuria polii in Southern Adriatic Sea (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Artificial pigmentation and flesh quality in red porgy (Pagrus pagrus) (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effects of green tea natural extract on quality parameters and lipid oxidation during storage of tench (Tinca tinca) fillets (Abstract/Comunicazione in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effects of different slaughtering methods on rigor mortis development and flesh quality of tench (Tinca tinca). (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Growth performance and apparent digestibility of diets with increasing levels of dried artichoke bracts in growing rabbits (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- The Biochemistry of Sabella spallanzanii (Annelida: Polychaeta): a potential resource for the fish feed industry (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effects of tomato pomace supplementation on carcass characteristics and meat quality of fattening rabbits (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Valutazioni biologiche dell'estratto di vino rosso dealcolato Liofenol. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Performances and apparent digestibility of growing pigs fed diets with different fat sources and supplemented with organic red wine solids. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Uso del naso elettronico per la valutazione della qualità organolettica di filetti di trota iridea (Oncorhynchus mykiss) in un modulo di acquacoltura biologica a diversa densità di allevamento (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Live yeast (Saccharomyces cerevisiae var. boulardii) supplementation in fattening rabbit diet: Effect on productive performance and meat quality (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Fatty acid profile and nutritive value of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) seeds and plants at different growth stages. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effects of Curcuma longa ethanol extract on physical properties and oxidative stability of rabbit patties (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Valutazioni biologiche dell'estratto di vino rosso dealcolato Liofenol (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Dietary Supplementation of Oregano and Sage Dried Leaves on Performances and Meat Quality of Rabbits. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Nutritional effects of plant oil and seeds in rabbit feeding (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (Prodotto della ricerca)
- Dietary supplementation of dried artichoke bracts on carcass characteristics and meat quality of rabbits (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effects of green tea natural extract on quality parameters and lipid oxidation during storage of tench (Tinca tinca) fillets (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Safety status and physical-chemical composition of Plaisentif cheese (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- EFFECTS OF PARTIAL INSECT MEAL SUBSTITUTION OF FISH MEAL IN DIETS ON ENZYMATIC ACTIVITY IN DIFFERENT FARMED TELEOST SPECIES (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Rabbit feces as feed for ruminant and energetic source (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Valutazione preliminare degli effetti di una dieta arricchita con lievito (Saccharomyces cerevisiae var. boulardii) nella spigola, Dicentrarchus labrax. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Dried artichoke bracts in rabbit nutrition: effects on performance and apparent digestibility (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Influence of Alpine highland pasture on the fatty acid and terpene composition of milk and Plaisentif cheese from various Piedmont farms (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Dried artichoke bracts in rabbits nutrition: effects on the carcass characteristics, meat quality and fatty-acid composition (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- EFFECT OF ORGANIC BILBERRY POMACE ON PERFORMANCE AND CARCASS CHARACTERISTICS OF GROWING RABBITS (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Nuovi orizzonti per la mangimistica in acquicoltura (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Mealworm (Tenebrio molitor) as a potential ingredient in practical diets for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- EFFECTS OF SACCHAROMYCES CEREVISIAE VAR BOULARDII ON INTERLEUKIN-1? EXPRESSION AND GUT MORPHOMETRY IN EUROPEAN SEA BASS: PRELIMINARY RESULTS (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Effect of Red Grape Pomace Extract on the Shelf Life of Refrigerated Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Minced Muscle (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effects of different slaughtering methods on rigor mortis development and flesh quality of tench (Tinca tinca) (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- EFFECTS OF PRE- OR POSTNATAL DIETARY PHYTOADDITIVE (ECHINACEA PALLIDA) ON GROWING RABBIT'S PERFORMANCES, CARCASS CHARACTERISTICS AND IMMUNITY (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- EFFECT OF BILBERRY AND ARTICHOKE CO-PRODUCTS TREATMENTS ON GROUND RABBIT MEAT CHARACTERISTICS DURING REFRIGERATION STORAGE (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Substitution of fish meal by Tenebrio molitor meal in the diet of Dicentrarchus labrax juveniles (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Nutrient digestibility of Hermetia illucens and Tenebrio molitor meal in broiler chickens (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Laboratorio Scienziati culinari al tempo delle mele (Materiale didattico) (Prodotto della ricerca)
- INFLUENCE OF DENSITY ON THE WELFARE OF RAINBOW TROUT Oncorhynchus mykiss IN ORGANIC AQUACULTURE (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Nutritional value and fatty acid profile of niger (Guizotia abyssinica) plant during its growth cycle. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Secondo Report d'azione RITMARE (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Coautore
- Ha afferente
- Rapporto con persona