http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/unitaDiPersonaleInterno/MATRICOLA11202
LINDA MONACI
- Type
- Label
- LINDA MONACI (literal)
- LINDA MONACI (literal)
- Persona in rapporto
- Autore CNR di
- Identification of peptides marker for the detection of caeinate used as fining agent in white wine by capLC-MS/MS. (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Development of a method for the quantification of caseinate traces in Italian commercial white wines based on LC - ESI - Ion Trap - MS. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Identification of allergenic milk proteins markers in fined wines by capillary liquid chromatography-electrospray ionization-tandem mass spectrometry. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- High-resolution mass spectrometry using Orbitrap-based technology for multi allergen screening in wine (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Caseinate as a potential allergen in commercial white wines: A UPLC-ESI-Q-ToF- investigation. Advances in Food Allergen Detection (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- Determination of deoxynivalenol, T-2 and HT-2 toxins in a bread model food by liquid chromatography - high resolution - Orbitrap - Mass Spectrometry equipped with a high-energy collision dissociation cell. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Collaboration Project \"Characterization and quantification of major food allergens by HPLC-MSn\" (Altro prodotto) (Prodotto della ricerca)
- Reliable detection of milk allergens in food using a high-resolution, stand-alone mass spectrometer. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Towards the quantification of residual milk allergens in caseinate-fined white wines using HPLC coupled with single-stage Orbitrap mass spectrometry. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Mass spectrometry-based proteomics methods for analysis of food allergens. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Mycotoxins stability and bioaccessibility in WP5 bread model (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- \"Studio e caratterizzazione chimica, reologica, microbiologica di differenti concentrati di siero proteine per la messa a punto di un nuovo alimento a base di siero proteine (Att. 1.1.4. e 2.1.4.1) (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Identification of casein markers in fined white wines by liquid chromatography electrospray ionization single and tandem mass spectrometry. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Development of a method for the analysis of milk allergens in fined white wines by LC coupled to High-Resolution-Orbitrap-Mass Spectrometer. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Investigation on the stability of DON and DON-3 glucoside during gastro-duodenal in vitro digestion of a naturally contaminated bread model food (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- DREAM Deliverable D6.6 month 24 (Rapporti tecnici/preprint/working paper) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1730)
- Development of a surface plasmon resonance based biosensor for ovalbumin detection in white wines. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Assessment of toxic potential of mycotoxin contaminated bread during in vitro human digestion on human B lymphoid cell line. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Pepsin-digested bovine lactoferrin prevents Mozzarella cheese blue discoloration caused by Pseudomonas fluorescens (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Quantification of residual milk allergens in caseinate-fined white wines by HPLC coupled with single-stage Orbitrap mass spectrometry. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Advances in biosensor development based on integrating nanotechnology and applied to food-allergen management (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Behaviour of microrganisms and mycotoxins in DREAM model foods. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Influence of baking time and matrix effects on the detection of milk allergens in cookie model food system by ELISA. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Screening of multiple allergenic ingredients in food matrices by HPLC-ESI-ion trap MS (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Development of a method using liquid chromatography and High Resolution-Orbitrap-Mass Spectrometry for the simultaneous determination of Deoxynivalenol, T-2 and HT-2 toxins in bread (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Effetto della panificazione sui livelli di deossinivalenolo, tossine T-2 e HT-2 e delle rispettive forme coniugate (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Bioaccessibility of T2 and HT2 toxins in mycotoxins contaminated bread models submitted to in vitro human digestion (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- DREAM -EC FP7-222 654-2 \" Design and development of REAlistic food Models with well characterized micro- and macro-structure and composition (DREAM)\", III anno attività. Monitoring of bacterial behaviour during shelf-life o food models. (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Progetto europeo DREAM -EC FP7-222 654-2 \" Design and development of REAlistic food Models with well characterized micro- and macro-structure and composition (DREAM)\", II anno attività. 36 Month report (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Progetto europeo DREAM -EC FP7-222 654-2 \" Design and development of REAlistic food Models with well characterized micro- and macro-structure and composition (DREAM)\", II anno attività. D6.7 (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Multi-allergen detection in food by micro high-performance liquid chromatography coupled to a dual cell linear ion trap mass spectrometry (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Bread-making effect on T-2 and HT-2 distribution in a bread model food and assessment of their bioaccessibility through an in vitro digestion model. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Immunochemical and DNA-based methods in food allergen analysis and quality assurance perspectives (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- ORBITRAP(TM) MONOSTAGE MS VERSUS HYBRID LINEAR ION TRAP MS: APPLICATION TO MULTI-ALLERGEN SCREENING IN WINE (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- New frontiers of mass spectrometry: High resolution MS applied to food allergen detection (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- \"Allergens\" (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1201)
- LC methodologies for the identification/confirmation of milk allergens in foods. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Studio e caratterizzazione chimica, reologica, microbiologica di differenti concentrati di siero proteine per la messa a punto di un nuovo alimento a base di siero proteine (Att. 1.1.4. e 2.1.4.1) (Rapporti progetti di ricerca) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1714)
- Fate of deoxynivalenol, T-2 and HT-2 toxins and their glucoside conjugates from flour to bread: an investigation by HPLC high-resolution MS (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Simultaneous determination of milk and egg allergens in wine by using isotopically labeled peptides and high resolution mass spectrometry. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Fate of mycotoxins in cereal based products and assessment of their bioaccessibility through an in vitro digestion model (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Comparison between SPR antibody-based assay and LC-MS approach tailored to egg allergens detection in wine (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Next generation MS based methods applied to multi-allergen screening in foods (Abstract/Comunicazione in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Multi-allergen quantification of fining related egg and milk proteins in white wines by high-resolution mass spectrometry (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Features of different mass analyzers applied to the multiallergen screening (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Antimicrobial efficacy of pepsin-digested bovine lactoferrin on spoilage bacteria contaminating traditional mozzarella cheese. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Investigation on Deoxynivalenol, T-2 and HT-2 bioaccessibility in contaminated bread samples by using an in vitro digestion model. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Effect of bread-making on the final levels of deoxynivalenol, T-2 and HT-2 and their glucoside derivatives using a standardized bread food model (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Fate of deoxynivalenol, T-2 and HT-2 and their modified forms during bread-making by HPLC-Orbitrap MS based method. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- LC-MS as a reliable tool for monitoring food allergens contamination (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Feasibility of a capillary LC/ESI-Q-TOF MS method for the detection of milk allergens in an incurred model food matrix (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Feasibility of an Exactive Orbitrap system equipped with high collision dissociation chamber for a reliable identification of food allergens. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Identification of peptide markers for caseinate by LC-ESI-high resolution MS: application to fined white wines. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Current perspectives and recommendations for the development of mass spectrometry methods for the determination of allergens in foods. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Coautore
- Nome
- Cognome
- Afferisce a
- Ha pubblicazioni con
Incoming links:
- Coautore
- Ha pubblicazioni con
- Ha afferente
- Autore CNR
- Feasibility of a capillary LC/ESI-Q-TOF MS method for the detection of milk allergens in an incurred model food matrix (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Determination of deoxynivalenol, T-2 and HT-2 toxins in a bread model food by liquid chromatography - high resolution - Orbitrap - Mass Spectrometry equipped with a high-energy collision dissociation cell. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Immunochemical and DNA-based methods in food allergen analysis and quality assurance perspectives (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Influence of baking time and matrix effects on the detection of milk allergens in cookie model food system by ELISA. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Mass spectrometry-based proteomics methods for analysis of food allergens. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Identification of allergenic milk proteins markers in fined wines by capillary liquid chromatography-electrospray ionization-tandem mass spectrometry. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Current perspectives and recommendations for the development of mass spectrometry methods for the determination of allergens in foods. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Towards the quantification of residual milk allergens in caseinate-fined white wines using HPLC coupled with single-stage Orbitrap mass spectrometry. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Reliable detection of milk allergens in food using a high-resolution, stand-alone mass spectrometer. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Identification of peptides marker for the detection of caeinate used as fining agent in white wine by capLC-MS/MS. (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Identification of peptide markers for caseinate by LC-ESI-high resolution MS: application to fined white wines. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Fate of deoxynivalenol, T-2 and HT-2 and their modified forms during bread-making by HPLC-Orbitrap MS based method. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- LC methodologies for the identification/confirmation of milk allergens in foods. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Development of a method using liquid chromatography and High Resolution-Orbitrap-Mass Spectrometry for the simultaneous determination of Deoxynivalenol, T-2 and HT-2 toxins in bread (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Quantification of residual milk allergens in caseinate-fined white wines by HPLC coupled with single-stage Orbitrap mass spectrometry. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Development of a method for the analysis of milk allergens in fined white wines by LC coupled to High-Resolution-Orbitrap-Mass Spectrometer. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Identification of casein markers in fined white wines by liquid chromatography electrospray ionization single and tandem mass spectrometry. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Feasibility of an Exactive Orbitrap system equipped with high collision dissociation chamber for a reliable identification of food allergens. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- DREAM Deliverable D6.6 month 24 (Rapporti tecnici/preprint/working paper) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1730)
- Progetto europeo DREAM -EC FP7-222 654-2 \" Design and development of REAlistic food Models with well characterized micro- and macro-structure and composition (DREAM)\", II anno attività. D6.7 (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Progetto europeo DREAM -EC FP7-222 654-2 \" Design and development of REAlistic food Models with well characterized micro- and macro-structure and composition (DREAM)\", II anno attività. 36 Month report (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- DREAM -EC FP7-222 654-2 \" Design and development of REAlistic food Models with well characterized micro- and macro-structure and composition (DREAM)\", III anno attività. Monitoring of bacterial behaviour during shelf-life o food models. (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Fate of deoxynivalenol, T-2 and HT-2 toxins and their glucoside conjugates from flour to bread: an investigation by HPLC high-resolution MS (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- LC-MS as a reliable tool for monitoring food allergens contamination (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Collaboration Project \"Characterization and quantification of major food allergens by HPLC-MSn\" (Altro prodotto) (Prodotto della ricerca)
- Caseinate as a potential allergen in commercial white wines: A UPLC-ESI-Q-ToF- investigation. Advances in Food Allergen Detection (Abstract/Poster in convegno) (Prodotto della ricerca)
- New frontiers of mass spectrometry: High resolution MS applied to food allergen detection (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Antimicrobial efficacy of pepsin-digested bovine lactoferrin on spoilage bacteria contaminating traditional mozzarella cheese. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Fate of mycotoxins in cereal based products and assessment of their bioaccessibility through an in vitro digestion model (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- \"Allergens\" (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1201)
- High-resolution mass spectrometry using Orbitrap-based technology for multi allergen screening in wine (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- \"Studio e caratterizzazione chimica, reologica, microbiologica di differenti concentrati di siero proteine per la messa a punto di un nuovo alimento a base di siero proteine (Att. 1.1.4. e 2.1.4.1) (Rapporti progetti di ricerca) (Prodotto della ricerca)
- Development of a method for the quantification of caseinate traces in Italian commercial white wines based on LC - ESI - Ion Trap - MS. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effect of bread-making on the final levels of deoxynivalenol, T-2 and HT-2 and their glucoside derivatives using a standardized bread food model (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Simultaneous determination of milk and egg allergens in wine by using isotopically labeled peptides and high resolution mass spectrometry. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Features of different mass analyzers applied to the multiallergen screening (Comunicazione a convegno) (Prodotto della ricerca)
- Studio e caratterizzazione chimica, reologica, microbiologica di differenti concentrati di siero proteine per la messa a punto di un nuovo alimento a base di siero proteine (Att. 1.1.4. e 2.1.4.1) (Rapporti progetti di ricerca) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1714)
- Behaviour of microrganisms and mycotoxins in DREAM model foods. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Advances in biosensor development based on integrating nanotechnology and applied to food-allergen management (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Mycotoxins stability and bioaccessibility in WP5 bread model (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Multi-allergen quantification of fining related egg and milk proteins in white wines by high-resolution mass spectrometry (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effetto della panificazione sui livelli di deossinivalenolo, tossine T-2 e HT-2 e delle rispettive forme coniugate (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Investigation on Deoxynivalenol, T-2 and HT-2 bioaccessibility in contaminated bread samples by using an in vitro digestion model. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Development of a surface plasmon resonance based biosensor for ovalbumin detection in white wines. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Bread-making effect on T-2 and HT-2 distribution in a bread model food and assessment of their bioaccessibility through an in vitro digestion model. (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Screening of multiple allergenic ingredients in food matrices by HPLC-ESI-ion trap MS (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- ORBITRAP(TM) MONOSTAGE MS VERSUS HYBRID LINEAR ION TRAP MS: APPLICATION TO MULTI-ALLERGEN SCREENING IN WINE (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Investigation on the stability of DON and DON-3 glucoside during gastro-duodenal in vitro digestion of a naturally contaminated bread model food (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Assessment of toxic potential of mycotoxin contaminated bread during in vitro human digestion on human B lymphoid cell line. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Pepsin-digested bovine lactoferrin prevents Mozzarella cheese blue discoloration caused by Pseudomonas fluorescens (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Next generation MS based methods applied to multi-allergen screening in foods (Abstract/Comunicazione in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Comparison between SPR antibody-based assay and LC-MS approach tailored to egg allergens detection in wine (Abstract/Poster in convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1304)
- Bioaccessibility of T2 and HT2 toxins in mycotoxins contaminated bread models submitted to in vitro human digestion (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Multi-allergen detection in food by micro high-performance liquid chromatography coupled to a dual cell linear ion trap mass spectrometry (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Rapporto con persona