- Autore CNR di
- Eruca sativa might influence the growth, survival under simulated gastrointestinal conditions and some biological features of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum and Lactobacillus rhamnosus strains (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Polyphenol composition and antioxidant activity of different grass pea (Lathyrus sativus), lentils (Lens culinaris), and chickpea (Cicer arietinum) ecotypes of the Campania region (Southern Italy) (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Presence of rocket salad (Eruca sativa)in the medium might affect the growth of Lactobacillus acidophilus and its biological properties (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Polyphenol Composition and Antioxidant Activity of Different Potentially Functional Kale-Based Snacks (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Preparazione di un succo di frutta a base di frutti rossi contenente Saccharomyces cerevisiae boulardii microincapsulato (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Variation of Polyphenols, Anthocyanins and Antioxidant Power in the Strawberry Grape (Vitis labrusca) after Simulated Gastro-Intestinal Transit and Evaluation of in Vitro Antimicrobial Activity (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Coautore
- RAFFAELE COPPOLA (Persona)
- MARIA NEVE OMBRA (Persona)
- RAFFAELE COPPOLA (Unità di personale esterno)
- FLORINDA FRATIANNI (Unità di personale interno)
- FILOMENA NAZZARO (Persona)
Incoming links:
- Coautore
- FILOMENA NAZZARO (Persona)
- MARIA NEVE OMBRA (Persona)
- RAFFAELE COPPOLA (Unità di personale esterno)
- FLORINDA FRATIANNI (Unità di personale interno)
- RAFFAELE COPPOLA (Persona)
- http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/unitaDiPersonaleEsterno/ID24298
- http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/unitaDiPersonaleEsterno/ID24299
- Autore CNR
- Presence of rocket salad (Eruca sativa)in the medium might affect the growth of Lactobacillus acidophilus and its biological properties (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Polyphenol Composition and Antioxidant Activity of Different Potentially Functional Kale-Based Snacks (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Preparazione di un succo di frutta a base di frutti rossi contenente Saccharomyces cerevisiae boulardii microincapsulato (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Variation of Polyphenols, Anthocyanins and Antioxidant Power in the Strawberry Grape (Vitis labrusca) after Simulated Gastro-Intestinal Transit and Evaluation of in Vitro Antimicrobial Activity (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Polyphenol composition and antioxidant activity of different grass pea (Lathyrus sativus), lentils (Lens culinaris), and chickpea (Cicer arietinum) ecotypes of the Campania region (Southern Italy) (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Eruca sativa might influence the growth, survival under simulated gastrointestinal conditions and some biological features of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum and Lactobacillus rhamnosus strains (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)