giorgia de gioannis
- Type
- Persona (Classe)
- Label
- giorgia de gioannis (literal)
- giorgia de gioannis (literal)
- Persona in rapporto
- Rapporto con CNR di giorgia de gioannis (Rapporto con CNR)
- Autore CNR di
- Batch and semi-continuous hydrogen and methane production from food waste (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- The Project COAST BEST \"CO-ordinated Approach for Sediment Treatment and Beneficial Reuse in Small Harbours Networks\" - Approaches, Results and Future Perspectives (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- An experimental study on fermentative H2 production from food waste as affected by pH (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effect of pH value on biohydrogen production from food waste (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Identification of a low cost and environmental suitable strategy for sediments management in small harbors (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (Prodotto della ricerca)
- SHARON-ANAMMOX process for treatment of ammonium rich wastewater and Aerobic Granular Sludge technology for treatment of wastewater and groundwater contaminated by chlorinated organic pollutants. A state-of-the-art on recent and past research activities carried out at DICAAR (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (Prodotto della ricerca)
- Fermentative hydrogen production form different organic residues (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (Prodotto della ricerca)
- Biohydrogen production from dark fermentation of cheese whey: Influence of pH (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Batch and semi-continuous anaerobic digestion of cheese whey for combined H2 and CH4 production (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- A review of dark fermentative hydrogen production from biodegradable municipal waste fractions (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Combined H2 and CH4 production from cheese whey (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Coautore
- STEFANO MILIA (Unità di personale interno)
- giovanna cappai (Unità di personale esterno)
- ANTONIO ZUCCA (Unità di personale interno)
- ROBERTO PERETTI (Persona)
- ALESSANDRA CARUCCI (Unità di personale esterno)
- Aldo Muntoni (Persona)
- Nome
- giorgia (literal)
- Cognome
- de gioannis (literal)
- Afferisce a
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- Ha afferente
- Coautore
- ROBERTO PERETTI (Persona)
- ANTONIO ZUCCA (Unità di personale interno)
- Aldo Muntoni (Persona)
- ALESSANDRA CARUCCI (Unità di personale esterno)
- STEFANO MILIA (Unità di personale interno)
- giovanna cappai (Unità di personale esterno)
- Rapporto con persona
- Rapporto con CNR di giorgia de gioannis (Rapporto con CNR)
- Autore CNR
- SHARON-ANAMMOX process for treatment of ammonium rich wastewater and Aerobic Granular Sludge technology for treatment of wastewater and groundwater contaminated by chlorinated organic pollutants. A state-of-the-art on recent and past research activities carried out at DICAAR (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (Prodotto della ricerca)
- Batch and semi-continuous hydrogen and methane production from food waste (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Combined H2 and CH4 production from cheese whey (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- A review of dark fermentative hydrogen production from biodegradable municipal waste fractions (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Fermentative hydrogen production form different organic residues (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (Prodotto della ricerca)
- Identification of a low cost and environmental suitable strategy for sediments management in small harbors (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (Prodotto della ricerca)
- The Project COAST BEST \"CO-ordinated Approach for Sediment Treatment and Beneficial Reuse in Small Harbours Networks\" - Approaches, Results and Future Perspectives (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Biohydrogen production from dark fermentation of cheese whey: Influence of pH (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Batch and semi-continuous anaerobic digestion of cheese whey for combined H2 and CH4 production (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- An experimental study on fermentative H2 production from food waste as affected by pH (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Effect of pH value on biohydrogen production from food waste (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)