GRAZIA MARINA QUERO
- Type
- Persona (Classe)
- Label
- GRAZIA MARINA QUERO (literal)
- GRAZIA MARINA QUERO (literal)
- Partecipa a commessa
- Partecipazione a Commessa "Microbiologia e qualità delle produzioni alimentari" (AG.P05.016) di GRAZIA MARINA QUERO nell'anno 2010 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Microbiologia e qualità delle produzioni alimentari" (AG.P05.016) di GRAZIA MARINA QUERO nell'anno 2012 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Microbiologia e qualità delle produzioni alimentari" (AG.P05.016) di GRAZIA MARINA QUERO nell'anno 2008 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Microbiologia e qualità delle produzioni alimentari" (AG.P05.016) di GRAZIA MARINA QUERO nell'anno 2009 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Microbiologia e qualità delle produzioni alimentari" (AG.P05.016) di GRAZIA MARINA QUERO nell'anno 2011 (Partecipazione a commessa)
- Persona in rapporto
- Employment relationship with CNR of GRAZIA MARINA QUERO (Rapporto con CNR)
- Autore CNR di
- Isolation of Potential probiotic Lactobacilli from raw bovine milk-based products (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Thin agar layer- versus most probable number-PCR to enumerate viable and stressed Escherichia coli O157:H7 and application in a traditional raw milk pasta filata cheese. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Microbiological, physico-chemical, nutritional and sensory characterization of traditional Matsoni: Selection and use of autochthonous multiple strain cultures to extend its shelf-life (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Rapid and reliable identification of Staphylococcus aureus harbouring the enterotoxin gene cluster (egc) and quantitative detection in raw milk by real time PCR (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Isolation of potential probiotic lactobacilli from raw bovine milk- based products. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- PCR revisited: a case for revalidation of PCR assays for microorganisms using identification of Campylobacter species as an exemplar. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Characterization of the microbiota of three traditional fermented beverages from Eastern European Countries. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Development of a novel species-specific PCR assay for detecting Weissella confusa (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Quantitative detection of Listeria monocytogenes in raw milk and soft cheeses: Culture-independent versus liquid- and solid-based culture-dependent real time PCR approaches (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Detection and quantification of Staphylococcus aureus enterotoxin I by TaqMan real-time PCR. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Nucleic acid-based methods to identify, detect and type pathogenic bacteria occurring in milk and dairy products (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1201)
- Novel PCR-based identification of Weissella confusa using an AFLP-derived marker. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- An in vitro protocol for direct isolation of potential probiotic lactobacilli from raw bovine milk and traditional fermented milks. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Culture-Dependent and Culture-Independent Nucleic-Acid-Based Methods Used in the Microbial Safety Assessment of Milk and Dairy Products (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effect of UV-C light in the preservation of raw fermented beverages. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Coautore
- ANGELO VISCONTI (Unità di personale interno)
- MARIA MOREA (Unità di personale interno)
- Laura Quintieri (Persona)
- LEONARDO CAPUTO (Persona)
- GAETANO STEA (Unità di personale interno)
- FEDERICO BARUZZI (Unità di personale interno)
- PALMIRO POLTRONIERI (Unità di personale interno)
- VINCENZINA FUSCO (Persona)
- Nome
- GRAZIA MARINA (literal)
- Cognome
- QUERO (literal)
- Afferisce a
- Ha pubblicazioni con
- Ilaria Grazia Giuliani (Unità di personale esterno)
- FEDERICO BARUZZI (Unità di personale interno)
- VINCENZINA FUSCO (Persona)
- MARIA MOREA (Unità di personale interno)
Incoming links:
- Coautore
- ANGELO VISCONTI (Unità di personale interno)
- MARIA MOREA (Unità di personale interno)
- VINCENZINA FUSCO (Persona)
- LEONARDO CAPUTO (Persona)
- FEDERICO BARUZZI (Unità di personale interno)
- PALMIRO POLTRONIERI (Unità di personale interno)
- GAETANO STEA (Unità di personale interno)
- http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/unitaDiPersonaleEsterno/ID23342
- Laura Quintieri (Persona)
- Ha pubblicazioni con
- MARIA MOREA (Unità di personale interno)
- VINCENZINA FUSCO (Persona)
- FEDERICO BARUZZI (Unità di personale interno)
- Ilaria Grazia Giuliani (Unità di personale esterno)
- Ha afferente
- Autore CNR
- Isolation of Potential probiotic Lactobacilli from raw bovine milk-based products (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- An in vitro protocol for direct isolation of potential probiotic lactobacilli from raw bovine milk and traditional fermented milks. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Rapid and reliable identification of Staphylococcus aureus harbouring the enterotoxin gene cluster (egc) and quantitative detection in raw milk by real time PCR (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Novel PCR-based identification of Weissella confusa using an AFLP-derived marker. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Isolation of potential probiotic lactobacilli from raw bovine milk- based products. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Development of a novel species-specific PCR assay for detecting Weissella confusa (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Detection and quantification of Staphylococcus aureus enterotoxin I by TaqMan real-time PCR. (Abstract/Poster in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1302)
- Characterization of the microbiota of three traditional fermented beverages from Eastern European Countries. (Abstract/Poster in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Thin agar layer- versus most probable number-PCR to enumerate viable and stressed Escherichia coli O157:H7 and application in a traditional raw milk pasta filata cheese. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- PCR revisited: a case for revalidation of PCR assays for microorganisms using identification of Campylobacter species as an exemplar. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Nucleic acid-based methods to identify, detect and type pathogenic bacteria occurring in milk and dairy products (Contributo in volume (capitolo o saggio)) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1201)
- Microbiological, physico-chemical, nutritional and sensory characterization of traditional Matsoni: Selection and use of autochthonous multiple strain cultures to extend its shelf-life (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effect of UV-C light in the preservation of raw fermented beverages. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Culture-Dependent and Culture-Independent Nucleic-Acid-Based Methods Used in the Microbial Safety Assessment of Milk and Dairy Products (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Quantitative detection of Listeria monocytogenes in raw milk and soft cheeses: Culture-independent versus liquid- and solid-based culture-dependent real time PCR approaches (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Partecipazione di
- Partecipazione a Commessa "Microbiologia e qualità delle produzioni alimentari" (AG.P05.016) di GRAZIA MARINA QUERO nell'anno 2011 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Microbiologia e qualità delle produzioni alimentari" (AG.P05.016) di GRAZIA MARINA QUERO nell'anno 2012 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Microbiologia e qualità delle produzioni alimentari" (AG.P05.016) di GRAZIA MARINA QUERO nell'anno 2009 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Microbiologia e qualità delle produzioni alimentari" (AG.P05.016) di GRAZIA MARINA QUERO nell'anno 2010 (Partecipazione a commessa)
- Partecipazione a Commessa "Microbiologia e qualità delle produzioni alimentari" (AG.P05.016) di GRAZIA MARINA QUERO nell'anno 2008 (Partecipazione a commessa)
- Rapporto con persona
- Employment relationship with CNR of GRAZIA MARINA QUERO (Rapporto con CNR)