- Prodotto
- Coltivazione di ortaggi in condizioni di microgravità: qualità del prodotto edule (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)
- Effect of application of thidiazuron (TDZ), gibberellic acid (GA3), and 2, 4-dichlorophenoxyacetic acid (2,4-D) on fruit size and quality of Actinidia deliciosa Hayward (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Contenuto e metabolismo dei carboidrati come indicatori di sviluppo del frutto di Actinidia. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Quality of early potato in sicily as affected by cultivar, sowing time and irrigation. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Increase of ascorbic acid content and nutritional quality in spinach leaves during physiological acclimation to low temperature (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Influence of simulated microgravity on growth, yield, and quality of leafy vegetables: Lettuce and rocket. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Comparison of the subirrigation and drip-irrigation systems for greenhouse zucchini squash production using saline and non-saline nutrient solutions. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Metabolismo degli acidi organici in frutti di pesco durante il loro sviluppo e la loro maturazione: ruolo dell'enzima fosfoenolpiruvato carbossichinasi. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- The effect of growing spinach (Sypinacia oleracea L.) at two light intensities on the amounts of oxalate, ascorbate and nitrate in their leaves. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Organic acid metabolism in grape: role of phosphoenolpyruvate carboxykinase. (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Soluble sugar and organic acid contents and the occurrence and potential role of phosphoenolpyruvate carboxykinase (PEPCK) (Ribes grossularia L.) (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Phosphoenolpyruvate carboxykinase and its potential role in the catabolism of organic acids in the flesh of soft fruit during ripening (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
Incoming links:
- Prodotto di
- Organic acid metabolism in grape: role of phosphoenolpyruvate carboxykinase. (Contributo in atti di convegno) (Prodotto della ricerca)
- Metabolismo degli acidi organici in frutti di pesco durante il loro sviluppo e la loro maturazione: ruolo dell'enzima fosfoenolpiruvato carbossichinasi. (Contributo in atti di convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1301)
- Influence of simulated microgravity on growth, yield, and quality of leafy vegetables: Lettuce and rocket. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Comparison of the subirrigation and drip-irrigation systems for greenhouse zucchini squash production using saline and non-saline nutrient solutions. (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- Effect of application of thidiazuron (TDZ), gibberellic acid (GA3), and 2, 4-dichlorophenoxyacetic acid (2,4-D) on fruit size and quality of Actinidia deliciosa Hayward (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Increase of ascorbic acid content and nutritional quality in spinach leaves during physiological acclimation to low temperature (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Phosphoenolpyruvate carboxykinase and its potential role in the catabolism of organic acids in the flesh of soft fruit during ripening (Articolo in rivista) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1101)
- The effect of growing spinach (Sypinacia oleracea L.) at two light intensities on the amounts of oxalate, ascorbate and nitrate in their leaves. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Soluble sugar and organic acid contents and the occurrence and potential role of phosphoenolpyruvate carboxykinase (PEPCK) (Ribes grossularia L.) (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Contenuto e metabolismo dei carboidrati come indicatori di sviluppo del frutto di Actinidia. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Quality of early potato in sicily as affected by cultivar, sowing time and irrigation. (Articolo in rivista) (Prodotto della ricerca)
- Coltivazione di ortaggi in condizioni di microgravità: qualità del prodotto edule (Comunicazione a convegno) (http://www.cnr.it/ontology/cnr/individuo/prodotto/TIPO1303)